上一頁下一頁
發新話題

鬆腿

收藏  |  訂閱
64  25.0k

鬆腿

請問各位師兄那一間的技師鬆腿最到位?

引用:
原帖由 Mikeh168 於 2023-6-12 13:01 發表 查看引用來源
上星期係陽光松過,美容師全程40分鐘直接按蛋蛋和棍但吾會打出,我開頭都吾知而家係咁玩法,佢話而家大部分松腿都係咁按,如果要打出就要收3個鐘加四百小費,咁貴梗係吾制,最後簽了一百加88鐘錢

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-12 13:39 發表 查看引用來源

上星期係陽光松過,美容師全程40分鐘直接按蛋蛋和棍但吾會打出,我開頭都吾知而家係咁玩法,佢話而家大部分松腿都係咁按,如果要打出就要收3個鐘加四百小費,咁貴梗係吾制,最後簽了一百加88鐘錢 ...
靚唔靚先?

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-12 13:39 發表 查看引用來源

上星期係陽光松過,美容師全程40分鐘直接按蛋蛋和棍但吾會打出,我開頭都吾知而家係咁玩法,佢話而家大部分松腿都係咁按,如果要打出就要收3個鐘加四百小費,咁貴梗係吾制,最後簽了一百加88鐘錢 ...
萬一忍唔住出咗點算?
有冇師兄真係試過?
要唔要收特別燃油附加費?

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-12 13:46 發表 查看引用來源

靚唔靚先?
一般般,見到有个幾靚,好想試下不過又到喉吾到肺好頂引

引用:
原帖由 Mikeh168 於 2023-6-12 13:01 發表 查看引用來源
好多都好到位,即使係大廳鬆技師都當其他人透明😂

引用:

陽仔如果係大廳打出咁既價錢唔抵玩,寧願入房搵技師好過😁玩鬆腿打出我鐘意去洪湖城搵相熟技師,疫情前簡直平,大廳打出100小費+鬆腿錢埋單百零蚊人仔,而家就唔得了,要入房鬆,要簽200小費,埋單加埋都368人仔左右,不過都平過係芺仔,陽仔果D地方又鬆加出火既😁

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-12 13:54 發表 查看引用來源
萬一忍唔住出咗點算?
有冇師兄真係試過?
理得佢,照比正常小費🤭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-12 13:54 發表 查看引用來源
萬一忍唔住出咗點算?
有冇師兄真係試過?
囡囡好醒,吾會chok同捽,只係外圍按,擦槍走火機會很少

引用:
月亮灣鬆腿好到位,鬆腿技師又多選擇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆