上一頁下一頁
發新話題

鬆腿

收藏  |  訂閱
64  25.0k

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-12 15:00 發表 查看引用來源

一般般,見到有个幾靚,好想試下不過又到喉吾到肺好頂引
上星期三下午係大堂見到個剛上班嘅美容師,幾後生同幾靚,工衣都未有.下次去搵佢鬆腿.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-12 16:00 發表 查看引用來源
陽仔如果係大廳打出咁既價錢唔抵玩,寧願入房搵技師好過😁玩鬆腿打出我鐘意去洪湖城搵相熟技師,疫情前簡直平,大廳打出100小費+鬆腿錢埋單百零蚊人仔,而家就唔得了,要入房鬆,要簽200小費,埋單加埋都368人仔左右,不過都平過係芺 ...
係呀,陽光個中女美容師咁大咬,入房又炒又咀又高清都係490.佢以為自己係西施?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-12 20:27 發表 查看引用來源

上星期三下午係大堂見到個剛上班嘅美容師,幾後生同幾靚,工衣都未有.下次去搵佢鬆腿.
C兄,我都係上星期三中午去,即係大家見到同一個靚女美容師:)

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-12 20:56 發表 查看引用來源

C兄,我都係上星期三中午去,即係大家見到同一個靚女美容師:)
個靚女美容師同我按頭肩,都按得幾好.簽小費時佢連小費簿都冇,我就給佢現金100人仔.佢可能係第一日上班.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-12 21:53 發表 查看引用來源

個靚女美容師同我按頭肩,都按得幾好.簽小費時佢連小費簿都冇,我就給佢現金100人仔.佢可能係第一日上班.
揾佢松腿應該爽好多

回覆 10# ngtungsee 的帖子

糸米500人仔?劣至嘔吐白沫?

回覆 12# ngtungsee 的帖子

陽光糸米陽光酒店?未去過、大堂劣雀幾$?入房又幾多錢?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-12 22:11 發表 查看引用來源
糸米500人仔?劣至嘔吐白沫?
月亮湾鬆腿要簽4個鐘加400,上房鬆,捽到出火,唔係在大堂.上房可以抽下水,搓下波波.

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-12 22:12 發表 查看引用來源
陽光糸米陽光酒店?未去過、大堂劣雀幾$?入房又幾多錢?
大堂劣雀幾$楼上師兄(#2)已講咗.
入房就490,加15環保衫褲

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-12 22:08 發表 查看引用來源

揾佢松腿應該爽好多
應該係,下次去一定搵佢鬆腿.除非佢休假或返夜班

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆