上一頁下一頁
發新話題

鬆腿

收藏  |  訂閱
64  25.0k

引用:
原帖由 fuucck 於 2023-6-14 15:09 發表 查看引用來源
自然走火我比正常小費! 睡覺一會兒, 等白膠漿變成透明就走!
最記得好多年前有次深夜去咸濕假期, 因為太多人, 坐正件港女隔離, JC要我兩魚打出, 點知打出時有聲音, 比件港女聽到, 佢扮瞓覺, 個一次最興奮, 完事後 ...
我諗炸瞓條女下面都可能濕晒😏

引用:
原帖由 bbb1000 於 2023-6-14 21:46 發表 查看引用來源

我諗炸瞓條女下面都可能濕晒😏
即刻揾番個男技師做鬆腿

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-6-14 21:01 發表 查看引用來源

疫情前,洪湖城我都松過,真係抵玩。依家裝修完,一定要入房松,我上次搵返之前喺東方性泉嘅技師松,簽咗三舊小費,因為太熟所以簽多D。如果兩舊都ok,咁我下次搵其他技師了。 ...
疫情前洪湖玩大廳升空真係好經濟🤣果陣我有時過去按個腳,再鬆過腿升埋空,之後晚餐時間食埋自助餐先走,埋單二百幾人仔走人,抵🤭

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-6-14 21:01 發表 查看引用來源

疫情前,洪湖城我都松過,真係抵玩。依家裝修完,一定要入房松,我上次搵返之前喺東方性泉嘅技師松,簽咗三舊小費,因為太熟所以簽多D。如果兩舊都ok,咁我下次搵其他技師了。 ...
E家間間場都貴晒. 尋日我淨係採耳加按頭肩3鐘加小費, 都係相熟, 400幾埋單

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-15 08:35 發表 查看引用來源

E家間間場都貴晒. 尋日我淨係採耳加按頭肩3鐘加小費, 都係相熟, 400幾埋單
疫情前機場稅350埋單,而家全部都500人仔

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-15 08:35 發表 查看引用來源

係呀!而家上去骨場消費真係唔平,大堂松腿一個鐘連小費都差唔多兩舊,如果入房松鐘錢要舊幾,搵相熟可能仲要簽多D。

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-15 12:45 發表 查看引用來源

疫情前機場稅350埋單,而家全部都500人仔
冇錯!仲要只係機場稅

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-12 20:27 發表 查看引用來源

上星期三下午係大堂見到個剛上班嘅美容師,幾後生同幾靚,工衣都未有.下次去搵佢鬆腿.
今日又去左陽光,按完出去坐下,又比美容師撩左做按頭肩,呢个美容師好識撩人,又比佢撩左做个双飛,加埋18歲靚女美容師做按手,做完每人各簽一百,跟住同靚女美容師倾下,諗住下次揾佢松腿但原來佢吾做松腿的,大家可以係大厅留意下,穿黑衫的吾做松腿,穿白衫的才做

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-19 18:50 發表 查看引用來源

今日又去左陽光,按完出去坐下,又比美容師撩左做按頭肩,呢个美容師好識撩人,又比佢撩左做个双飛,加埋18歲靚女美容師做按手,做完每人各簽一百,跟住同靚女美容師倾下,諗住下次揾佢松腿但原來佢吾做松腿的,大家可以係大厅留意下, ...
過兩天去陽光搵18歲靚女美容師做按手

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-12 16:00 發表 查看引用來源
陽仔如果係大廳打出咁既價錢唔抵玩,寧願入房搵技師好過😁玩鬆腿打出我鐘意去洪湖城搵相熟技師,疫情前簡直平,大廳打出100小費+鬆腿錢埋單百零蚊人仔,而家就唔得了,要入房鬆,要簽200小費,埋單加埋都368人仔左右,不過都平過係芺 ...
如果美容師衫都唔除剩係幫你打灰機,好似直接入房的技師好d喎。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆