上一頁下一頁
發新話題

內地人真係性福

收藏  |  訂閱
70  12.3k

內地人真係性福

係淘宝幾十文可買到偉哥认下依的係有中國身份証,網上医生處方先買到,HK人無福消受 ,仿制药,我以前H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250,
又有犀利士,為10文一粒以上幫起頭,
想屌到塊閪腫,又有利必勁 十文粒就可以屌到閪腫怕食药搽外用药膏,二.三文就可以屌原來二.三倍時間

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-15 08:10 發表 查看引用來源

係淘宝幾十文可買到偉哥认下依的係有中國身份証,網上医生處方先買到,HK人無福消受 ,仿制药,我以前H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250,
...
的人又食,又搽,屌到閪腫,相信幫襯阿里会真貨

香港人一樣可以淘寶買到,幾蚊一粒🤓🤓🤓

小心藥不可以亂食
要睇醫生
知道身體狀況
對症下藥
我識兩個朋友
自己買藥食
一個中風
另一個心臟衰竭
小心小心

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-15 08:10 發表 查看引用來源

係淘宝幾十文可買到偉哥认下依的係有中國身份証,網上医生處方先買到,HK人無福消受  ,仿制药,我以前H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250,
...
呢隻神奇丸仔,做福世上萬千麻甩佬,發明者好應得落背耳醫學獎.

引用:
原帖由 watercheng 於 2023-6-15 20:33 發表 查看引用來源
小心藥不可以亂食
要睇醫生
知道身體狀況
對症下藥
我識兩個朋友
自己買藥食
一個中風
另一個心臟衰竭
小心小心
你都幾好彩喎,一連識到兩個咁嘅朋友🧑‍🤝‍🧑

引用:
原帖由 watercheng 於 2023-6-15 20:33 發表 查看引用來源
小心藥不可以亂食
要睇醫生
知道身體狀況
對症下藥
我識兩個朋友
自己買藥食
一個中風
另一個心臟衰竭
小心小心
我地成班老友,十幾廿人,平均一星期食兩次,每次一粒,個個都龍精虎猛,嫖盡省港澳.你果兩位朋友,可能有其他症候,請叫佢地,揾個大夫,測清楚,咪乜都入咗呢隻鳩大丸嘅數.

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-16 14:39 發表 查看引用來源
我地成班老友,十幾廿人,平均一星期食兩次,每次一粒,個個都龍精虎猛,嫖盡省港澳.你果兩位朋友,可能有其他症候,請叫佢地,揾個大夫,測清楚,咪乜都入咗呢隻鳩大丸嘅數. ...
食大陸大廠,最高價值品牌 白雲山  出品 金戈,

再拍白雲山新出仿制药同必利勁 同効防止早洩药,白雲山的药贵好多,金戈初出50M G都要50/粒

再搽理

最有効延時利多軟膏係鸠頭

北上整件著肚兜

幻想係楊ㄨ

正,發大陽具,持久,抽插,暴漲龜頭顶住子宫颈chog,chog下喷發米青入子宫,C兄你們大大力咁屌,發揚大男子
而我只有夢幻中尋找

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-17 08:13 發表 查看引用來源

,最高價值品牌 白雲山  出品 金戈,

再拍白雲 ...
呢隻仙丹一樣嘅丸仔,自過咗專利期,全世界各大小藥廠,紛紛照方生產.

而家已間間藥房有得賣,正式平靚正,益哂 d 有心無力嘅兄弟.

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-17 16:37 發表 查看引用來源

呢隻仙丹一樣嘅丸仔,自過咗專利期,全世界各大小藥廠,紛紛照方生產.

而家已間間藥房有得賣,正式平靚正,益哂 d 有心無力嘅兄弟.
呢隻有冇見過

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆