上一頁下一頁
發新話題

內地人真係性福

收藏  |  訂閱
70  12.3k

睇咗咁多位大佬嘅留言,全都關注會唔會犯法,會唔會比差人拉.

但就冇人討論隻藥有冇效,最怕食咗等如冇食,成晚做軟鞭俠.

咁就證明呢隻藥簡直係人間極品,係普天之下,男人嘅大救星.

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-20 16:20 發表 查看引用來源

咁就證明呢隻藥簡直係人間極品,係普天之下,男人嘅大救星. ...
功效唔洗懷疑,條女成晚爽Y Y😍😍😍

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-20 16:20 發表 查看引用來源

其實哩d藥最驚個心臟或血管頂唔順遮

咁就證明呢隻藥簡直係人間極品,係普天之下,男人嘅大救星. ...
其實哩d藥最驚心臟或血管頂唔順遮

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-20 16:32 發表 查看引用來源

功效唔洗懷疑,條女成晚爽Y Y😍😍😍
叫雞?如果係,出錢又出力,偉大呀!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-6-20 16:59 發表 查看引用來源
其實哩d藥最驚心臟或血管頂唔順遮
唔滾唔知身體好,原來係真嘅.

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-20 17:28 發表 查看引用來源
叫雞?如果係,出錢又出力,偉大呀!
我依的就係偉大嘅人,食偉哥,搽神油,幫鸡濑閪,做埋陰道清道夫

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-18 06:51 發表 查看引用來源

H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250, 一年前一次用医療券五百元.係黃綠買左两盒副廠波蘭出偉哥 https://forum.cdn141.com/data/attac ...
如果淘寶A貨偉哥OK,你不用香港買偉哥。上面介紹C兄買淘寶貨,下面自己香港買仿真貨?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-24 07:34 發表 查看引用來源
我依的就係偉大嘅人,食偉哥,搽神油,幫鸡濑閪,做埋陰道清道夫
兄臺果真偉大,尤其幫隻雞瀨西,實令小弟拜服.

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-24 09:09 發表 查看引用來源
如果淘寶A貨偉哥OK,你不用香港買偉哥。上面介紹C兄買淘寶貨,下面自己香港買仿真貨?
我都想用淘宝!
我65之前用偉哥都係去药房買100元一粒,到有医療券先係黄绿處食偉哥,正廠470元,攞返個偉哥牌,北上玩,我係食一隻叫勁豹嘅药,唔可以北上,係H K咪用偉哥,初用四份一,後尾二份一,淘宝H K人買唔到處方药,自已上年病了做左廢柴.用唔到偉哥,擺左係到,唔会俾人,费事,而開關初期尚有trade做,同埋一齊個的咪用大陸人身份咪買到,係菜鸟站取貨,揾足浴開大玩,话有効
如果最近有北上都知trade冇得做,自己控制不到小便,冇上
好似偉哥,齊魯叫千威,大陸中標医院供應只個幾一粒
犀利士,齊魯叫神威.大陸中標医院供應两元一粒
而這隻药經嚴格检验,正货効果一定有用

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-24 14:49 發表 查看引用來源
我都想用淘宝!
我65之前用偉哥都係去药房買100元一粒,到有医療券先係黄绿處食偉哥,正廠470元,攞返個偉哥牌,北上玩,我係食一隻叫勁豹嘅药,唔可以北上,係H K咪用偉哥,初用四份一,後尾二份一,淘宝H K人買唔到處方药,自已上年病了做 ...

我一向食偉哥,但無論如何食药令我超支性能力,搞到要濑尿,暫尚可用

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆