上一頁下一頁
發新話題

內地人真係性福

收藏  |  訂閱
70  12.3k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-24 14:49 發表 查看引用來源
我都想用淘宝!
我65之前用偉哥都係去药房買100元一粒,到有医療券先係黄绿處食偉哥,正廠470元,攞返個偉哥牌,北上玩,我係食一隻叫勁豹嘅药,唔可以北上,係H K咪用偉哥,初用四份一,後尾二份一,淘宝H K人買唔到處方药,自已上年病了做 ...

有無副作用?

食药梗有副作用,
我一向食偉哥,但無論如何食药令我超支性能力,北上食雄起,耍不斷中出,染惡疾,做廢能,淘宝偉哥食唔到,搞到要濑尿,淘宝買姨妈褲做尿片,玩唔過火,保護自己,
咁幫襯淘宝姨妈褲當尿片百幾片,
唉唉

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-24 18:56 發表 查看引用來源

有無副作用?

食药梗有副作用,
我一向食偉哥,但無論如何食药令我超支性能力,北上食雄起,耍不斷中出,染惡疾,做廢能,淘宝偉哥食唔到,搞到要濑尿,淘 ...
身經百戰,真金白銀換返尼嘅經驗,前輩之名,當之無愧.

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-20 07:50 發表 查看引用來源

只係想有張醫生紙唔洗搏拉啫,唔係幾錢問題🤓🤓
普通醫生係冇得開醫生紙。

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-20 16:20 發表 查看引用來源
睇咗咁多位大佬嘅留言,全都關注會唔會犯法,會唔會比差人拉.

但就冇人討論隻藥有冇效,最怕食咗等如冇食,成晚做軟鞭俠.

咁就證明呢隻藥簡直係人間極品,係普天之下,男人嘅大救星. ...
如果係真藥9成有效。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-24 18:56 發表 查看引用來源

有無副作用?

食药梗有副作用,
我一向食偉哥,但無論如何食药令我超支性能力,北上食雄起,耍不斷中出,染惡疾,做廢能,淘宝偉哥食唔到,搞到要濑尿,淘 ...
點樣係政府睇醫生可唔可以長細d講。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2023-6-26 02:20 發表 查看引用來源
點樣係政府睇醫生可唔可以長細d講。
叫私家醫生寫紙轉介睇政府泌尿科, 醫生問下你的病歷就會寫紙比你出去買。
醫生紙係傍身之用, 街上藥房無醫生紙都會賣比你。
買 副廠偉哥100MG 的, 初食1/4 或 1/8  粒 試下,  面紅心跳快係正常反應。

葯房話買副廠偉哥
TIGERFIL   $150  盒
台灣
      $100 盒
印度
       $100 盒

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2023-6-26 02:13 發表 查看引用來源
如果係真藥9成有效。
如果真藥都冇效,咁就喊得一句句喇.
可能我地好彩,不論正廠,副廠,食後唔使一個鐘,個個都可提槍上馬,同懷中美人,大戰三百回合.

引用:
原帖由 jackli 於 2023-6-26 14:41 發表 查看引用來源

叫私家醫生寫紙轉介睇政府泌尿科, 醫生問下你的病歷就會寫紙比你出去買。
買 副廠偉哥100MG 的, 初食1/4 或 1/8  粒 試下,  面紅心跳快係正常反應。

葯房話買副廠偉哥 ...
仲有會睇野有重影

引用:
原帖由 jackli 於 2023-6-26 14:41 發表 查看引用來源

葯房話買副廠偉哥 ...
賣得咁平,不用買淘宝貨。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-27 07:51 發表 查看引用來源
賣得咁平,不用買淘宝貨。
有医生纸去買副廠就平,药房就俾话堅偉哥,實際

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆