內地人真係性福

收藏  |  訂閱
19  12.3k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-15 08:10 發表 查看引用來源

係淘宝幾十文可買到偉哥认下依的係有中國身份証,網上医生處方先買到,HK人無福消受  ,仿制药,我以前H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250,
...
呢隻神奇丸仔,做福世上萬千麻甩佬,發明者好應得落背耳醫學獎.

引用:
原帖由 watercheng 於 2023-6-15 20:33 發表 查看引用來源
小心藥不可以亂食
要睇醫生
知道身體狀況
對症下藥
我識兩個朋友
自己買藥食
一個中風
另一個心臟衰竭
小心小心
我地成班老友,十幾廿人,平均一星期食兩次,每次一粒,個個都龍精虎猛,嫖盡省港澳.你果兩位朋友,可能有其他症候,請叫佢地,揾個大夫,測清楚,咪乜都入咗呢隻鳩大丸嘅數.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-17 08:13 發表 查看引用來源

,最高價值品牌 白雲山  出品 金戈,

再拍白雲 ...
呢隻仙丹一樣嘅丸仔,自過咗專利期,全世界各大小藥廠,紛紛照方生產.

而家已間間藥房有得賣,正式平靚正,益哂 d 有心無力嘅兄弟.

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-17 17:37 發表 查看引用來源

呢隻有冇見過
冇,功效應該一樣.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-18 06:51 發表 查看引用來源

H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250,  一年前一次用医療券五百元.係黃綠買左两盒副廠波蘭出偉哥 https://forum.cdn141.com/data/attac ...
產地,品牌,多如天上繁星.

正廠同副廠嘅價錢差咁遠,效果又一樣,梗係食副廠啦.

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-18 14:46 發表 查看引用來源
其實冇醫生紙系咪犯法
冇醫生紙,藥房係唔賣嘅.但副廠就冇管制,照賣可也.

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-18 14:46 發表 查看引用來源
其實冇醫生紙系咪犯法
如被差人搜身,搜到呢種藥,不論正廠或副廠,冇醫生紙,拉得.

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-18 15:12 發表 查看引用來源

咁咪好易瀨嘢
係架.
好似買刀咁,買咗比差佬揸,有單,冇事..如果冇單,有排煩.

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-18 15:13 發表 查看引用來源

咁海狗丸,犀利士,必利勁,威馬又拉唔拉得
咁我又唔知喎.

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-6-18 18:18 發表 查看引用來源

買刀唔係有單就無事, 要睇你買乜野刀, 要睇你當時在乜野地方, 要有合理辨解, 點解會攞刀出街,

最重要係睇差佬當時心情,  要做你, 你身上有個指甲鉗都可以入你......................... ...
咁煩,唔買喇.

前往最後回覆