內地人真係性福

收藏  |  訂閱
14  12.3k

內地人真係性福

係淘宝幾十文可買到偉哥认下依的係有中國身份証,網上医生處方先買到,HK人無福消受 ,仿制药,我以前H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250,
又有犀利士,為10文一粒以上幫起頭,
想屌到塊閪腫,又有利必勁 十文粒就可以屌到閪腫怕食药搽外用药膏,二.三文就可以屌原來二.三倍時間

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-15 08:10 發表 查看引用來源

係淘宝幾十文可買到偉哥认下依的係有中國身份証,網上医生處方先買到,HK人無福消受 ,仿制药,我以前H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250,
...
的人又食,又搽,屌到閪腫,相信幫襯阿里会真貨

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-16 14:39 發表 查看引用來源
我地成班老友,十幾廿人,平均一星期食兩次,每次一粒,個個都龍精虎猛,嫖盡省港澳.你果兩位朋友,可能有其他症候,請叫佢地,揾個大夫,測清楚,咪乜都入咗呢隻鳩大丸嘅數. ...
食大陸大廠,最高價值品牌 白雲山  出品 金戈,

再拍白雲山新出仿制药同必利勁 同効防止早洩药,白雲山的药贵好多,金戈初出50M G都要50/粒

再搽理

最有効延時利多軟膏係鸠頭

北上整件著肚兜

幻想係楊ㄨ

正,發大陽具,持久,抽插,暴漲龜頭顶住子宫颈chog,chog下喷發米青入子宫,C兄你們大大力咁屌,發揚大男子
而我只有夢幻中尋找

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-17 21:53 發表 查看引用來源
冇,功效應該一樣.
H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250, 一年前一次用医療券五百元.係黃綠買左两盒副廠波蘭出偉哥 .依次只用左一粒就出事.的嘢發晒出來.冇机会用.睇黃綠有牌食同擁有偉哥,你地千祈唔好淘宝買帶來HK.唔可以.※※※拉

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-19 00:52 發表 查看引用來源
相信唔會犯法,如果會,呢架貨車找死..

.
2 分鐘前 上傳
下載附件 (153.28 KB)

淘宝買药都有医生問診 唔係亂開

留言 引用 編輯補充邀請 [url=]評分[/url]

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-19 07:12 發表 查看引用來源

一向都係咁,呢啲算唔算醫生證明🤓🤓🤓
大陸算,如果你係大陸人來港旅遊.帶合理份量冇問题
香港人就講明唔得

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-18 22:56 發表 查看引用來源
買1包4粒,可以,買2包,就超過可容許限额,真係可以拉得,不過超出數量小,律正司免得上庭。就唔告。
我去黃綠配药,姑娘要攞覆診咭寫明份量,俾医生睇過签完先俾.如果超過三個月先配,医生会見下八粒份量好合理
我隨身帶無問题.踢到咪睇医生药
医生纸係俾你药房買药
如果有医生纸好似去樂善堂社区藥房副廠偉哥100元

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-19 07:10 發表 查看引用來源

咁糸身搜到一兩粒拉唔拉?
除非有弟二樣嘢,冇医生纸药房卖處方药好能閒,執一.二粒,謂又要俾收毒.交化验所,告,上堂自簽,浪费人力例如:我無医生纸係药房買左粒偉哥,去咸記俾軍裝踢到,你老閪唔認,普通药,一粒半粒又要俾C lD,又要揾收毒,交化验所,验到係偉哥最多咪叫上庭自签守行為,執依的嘢,咪俾人屌,阻住收工

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-19 13:16 發表 查看引用來源

其實系咪一般醫生都可以寫呢啲醫生紙呢?
一般医生唔会寫医生紙,你要咪药房配,相熟咪友誼價,開医生紙通常政府医生,揸医生紙药房買私家医生咪食少好多

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-19 14:58 發表 查看引用來源
係的,通常只開4粒。
私家医生佢診所药房仔通常只有常用包裝四粒100MG,正廠收你470,一次買两包医療券都肉痛我去黃綠配都係俾身份証,用紙仔寫配偉哥,副廠两盒,私家診所街坊俾人知買偉哥好聽,医生初都係叫你食四份一,揸医生紙你可以買50MG或25MG,冇限四粒,政府医生好難寫医生紙,好似我依的紅屋仔客,一睇医健通,哈哈,

前往最後回覆