上一頁下一頁
發新話題

金碧

收藏  |  訂閱
135  43.5k

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-7-26 21:03 發表 查看引用來源

多謝十二 Ching介紹,777👍

55 服務都可以,三路都通,只不過我唔好上路,
66,服務都可以,但係細粒,中,下通,上路我唔好,所以唔知
sipadan兄滿意就好,我自己親自試過囡囡好至會俾埋佢嘅微信號推薦俾人,唔會睇完P相/網上報告/桑拿主任介紹就叫人去馬(因為試過咁而喪瀨嘢,錢事少,浪費出征時間同機會事大,正所謂已所不欲,勿施於人.......)

第一次俾777微信號呢度cHing都有少少擔心,驚對方體驗唔夠好🙄,過後都有pm問番cHing覺得點,好彩大家都話幾好,z至敢繼續推薦俾其他cHing!😅

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-7-27 07:55 發表 查看引用來源
9 號, 很熱情, 人夾人緣
你同其他兩位cHing嘅報告落差都好大,唔係質疑你,亦明白囡囡都會睇人睇心情服務,冇樣可以話各花入各眼,冇身材應該標準唔會相差太大,不如你具體d講吓9號嘅體驗報告(例如三路指數幾多?)俾大家參考吓!🙏🏻

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-27 08:27 發表 查看引用來源

你同其他兩位cHing嘅報告落差都好大,唔係質疑你,亦明白囡囡都會睇人睇心情服務,冇樣可以話各花入各眼,冇身材應該標準唔會相差太大,不如你具體d講吓9號嘅體驗報告(例如三路指數幾多?)俾大家參考吓!🙏🏻 ...
睇人睇心情服務咁即係基本服務030啦.

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-7-27 07:55 發表 查看引用來源
9 號, 很熱情, 人夾人緣
人夾人緣咁即係基本服務030.夾到人緣服務才會提升.

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-7-26 21:03 發表 查看引用來源

多謝十二 Ching介紹,777👍

55 服務都可以,三路都通,只不過我唔好上路,
66,服務都可以,但係細粒,中,下通,上路我唔好,所以唔知
888也三路都通,中女,體形有點豐滿

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-27 12:07 發表 查看引用來源

人夾人緣咁即係基本服務030.夾到人緣服務才會提升.
我都好奇怪,你同另一位位cHing要blacklist 9仔咁滞,而樓主一向又唔係鍾意認叻嘅吹水怪,竟然話9仔熱情!🙄

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-27 18:26 發表 查看引用來源

我都好奇怪,你同另一位位cHing要blacklist 9仔咁滞,而樓主一向又唔係鍾意認叻嘅吹水怪,竟然話9仔熱情!🙄
我覺得佢係

金碧

打手

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-28 00:00 發表 查看引用來源
我覺得佢係

金碧

打手
咁我都相信樓主唔係打手,疫情前佢經常表示喺芙仔受冷待,經過咗一段時間至揾到D滿意嘅囡囡,每個人嘅標準都唔同,可能金碧9仔俾到令佢滿意嘅服務呢!😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-28 08:17 發表 查看引用來源

咁我都相信樓主唔係打手,疫情前佢經常表示喺芙仔受冷待,經過咗一段時間至揾到D滿意嘅囡囡,每個人嘅標準都唔同,可能金碧9仔俾到令佢滿意嘅服務呢!😁 ...
我都相信佢唔係打手,相信佢已經搵到真愛

引用:
原帖由 kormy 於 2023-7-28 08:50 發表 查看引用來源
我都相信佢唔係打手,相信佢已經搵到真愛
其實咁都幾好,出嚟玩係其開心,起碼而家少咗聽到佢呻囡囡冇服務!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆