上一頁下一頁
發新話題

金碧

收藏  |  訂閱
135  43.5k

引用:
原帖由 emau1 於 2023-8-22 23:19 發表 查看引用來源
c兄
我就係睇到你,呢段說話

今日去試左66

佢 .....
上中下,全部唔通wor
波唔准親,聞下都唔得

希望有另外c兄
可以証實下
66 上中下都ok的,只係我唔鍾意上路
同埋我嫌佢比較細粒,我鍾意身形高啲

1號,垃圾,無服務,不要中伏

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-8-23 08:49 發表 查看引用來源

66我未試過,以今時今日普遍嘅服務嚟講,波都唔准錫又真係離哂大譜,要blacklist......😡

早排我提早幾日约咗金碧另一技師,點知大家溝通上有誤會约錯時間,滿心期待上到去至知佢未上班,唯有即刻再揾777補飛!😅 ...
暫時 777 係最好
999 可能係紅牌,搞掂就趕住走,所以麻麻地
依家真係搵笨七,已經縮短到1 個鐘,價錢又貴成舊,仲要偷雞

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-8-23 11:07 發表 查看引用來源

暫時 777 係最好
999 可能係紅牌,搞掂就趕住走,所以麻麻地
依家真係搵笨七,已經縮短到1 個鐘,價錢又貴成舊,仲要偷雞
偷鐘衰過冇服務,都係繼續揾777算咯!

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-8-23 10:25 發表 查看引用來源

66 上中下都ok的,只係我唔鍾意上路
同埋我嫌佢比較細粒,我鍾意身形高啲

1號,垃圾,無服務,不要中伏
如果你後生仔, 1 號 OK

回覆 123# 陳十二 的帖子

其實深圳嚴打完未?😵‍💫😵‍💫

引用:
原帖由 estateman 於 2023-8-24 08:59 發表 查看引用來源
其實深圳嚴打完未?😵‍💫😵‍💫
應該未完,早兩星期揾一向主動高清嘅前迎君孖八,連佢都唔除哂話嗰幾日有小小風,真係第一次......不過近呢兩個月已經冇早幾個月咁大風,金碧完全正常冇異樣,只要唔係去九記時光呢d俾好人特別關照嘅塲,相信冇乜問題!

金碧 晚班 88, 健談, 可以一試

有冇金碧WeChat 可加?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-20 09:12 發表 查看引用來源

金碧777
有WeChat 嗎?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-8-23 13:46 發表 查看引用來源

偷鐘衰過冇服務,都係繼續揾777算咯!
求777 WeChat. Pm 🙏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆