上一頁下一頁
發新話題

金碧

收藏  |  訂閱
135  43.3k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-19 12:25 發表 查看引用來源

皇馬前主任小馬哥去咗金碧。
唔怪得之啦,原來係皇馬前主任,我淨係見到無啦啦有佢微信,以前一路冇金碧微信

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-6-19 16:23 發表 查看引用來源

微信話用戶不存在。。
今日都仲有出訊息朋友圈喎

附件

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-19 16:52 發表 查看引用來源
今日都仲有出訊息朋友圈喎
我想係微信加佢,加不到的。。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-19 16:44 發表 查看引用來源

陽光女好過金碧女,但就貴一點,收490加15環保衫
大把金碧女比陽光, 芙仔女好

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-6-19 20:09 發表 查看引用來源

舉個例子.......?

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-6-19 20:09 發表 查看引用來源

通關後陽光沒開前,去過金碧7次,搵過早班4 個女女.個個都係除上衣,褲就拉低至膝蓋.沒有一個是高清,服務都係一般.個個都唔俾點妹妹,又唔俾咀下咀咀.其中3個搵過兩次,第二次用佢V7約,以為服務會好啲,點知同第一次一樣.就算係kiki主任介紹的服務都係一般.睇來金碧早班技師相當保守.陽光開業後,第一次去個技師就差不多高清,又可以摸下妹妹又可以咀咀,而且仲咀住出.咁師兄你話金碧女好定陽光女好?

晚班金碧女好唔好小弟唔知,但早班女就真係好一般.若師兄你話大把金碧女比陽光女好,那可否提供一下等小弟去見識一下.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-19 22:14 發表 查看引用來源

通關後陽光沒開前,去過金碧7次,搵過早班4 個女女.個個都係除上衣,褲就拉低至膝蓋.沒有一個是高清,服務都係一般.個個都唔俾點妹妹,又唔俾咀下咀咀.其中3個搵過兩次,第二次用佢V7約,以為服務會好啲,點知同第一次一樣 ...
如果陽光女可以咀, 陽光女 KO 金碧女

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-19 22:14 發表 查看引用來源

通關後陽光沒開前,去過金碧7次,搵過早班4 個女女.個個都係除上衣,褲就拉低至膝蓋.沒有一個是高清,服務都係一般.個個都唔俾點妹妹,又唔俾咀下咀咀.其中3個搵過兩次,第二次用佢V7約,以為服務會好啲,點知同第一次一樣 ...
666喪瀨.......瀨哂嘢個瀨,假相,真人完全兩回事,封下路(話例假,我冇check),車牌我都廢事考,偷鐘 (其實我仲想早落鐘過佢!)

777 樣ok, 談吐温柔,年輕嬌小玲瓏肌肉有彈性,有求必應,part 1認真,洗手後番嚟攬住你繼續調情到夠鐘,喜歡大車同女朋友feel不妨一試........要求高顏值,胸奴一族免問!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-20 09:07 發表 查看引用來源

666喪瀨.......瀨哂嘢個瀨,假相,真人完全兩回事,封下路(話例假,我冇check),車牌我都廢事考,偷鐘 (其實我仲想早落鐘過佢!)

777 樣ok, 談吐温柔,年輕嬌小玲瓏肌肉有彈性,有求必應,part 1認真,洗手後番嚟攬住你繼續調情到 ...
金碧777

附件

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-20 09:12 發表 查看引用來源

金碧777
ok喎!👍
好過冒險睇相網紅樣,真人變大媽😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆