上一頁下一頁
發新話題

金碧

收藏  |  訂閱
135  43.3k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-20 23:00 發表 查看引用來源

唔知,我沒去過芙仔.通關後去金碧,kiki已是主任.師兄你去係金碧冇見到kiki主任嗎?
冇見過,我而家通常係快閃,冲完涼就直入房,攪掂就走,唔會喺大堂坐!

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-20 23:47 發表 查看引用來源
當佢比較過
做jc同經理互相的糧單
佢又知佢自己等唔等錢洗
佢就知點樣去選擇自己的職業了

以前
明珠收銀果個
深尾都轉左去做jc了
主要原因當然係為錢,有d主任見到樣衰過自己嘅都揾得多過自己一大截會唔忿氣......

富源前紅牌老冧好似係19都係前台收銀轉做技師!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-20 23:00 發表 查看引用來源

唔知,我沒去過芙仔.通關後去金碧,kiki已是主任.師兄你去係金碧冇見到kiki主任嗎?
Kiki 是靚女, 的確是人才

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-21 01:37 發表 查看引用來源

主要原因當然係為錢,有d主任見到樣衰過自己嘅都揾得多過自己一大截會唔忿氣......

富源前紅牌老冧好似係19都係前台收銀轉做技師!
個樣一般,但身材好,出名夠放嘅19號?
可惜我未試過

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-21 08:15 發表 查看引用來源
個樣一般,但身材好,出名夠放嘅19號?
可惜我未試過
就係佢,我未試過,聽講一轉做技就成為頭牌!

引用:
原帖由 polotiger 於 2023-6-20 23:50 發表 查看引用來源
我記得果條收銀好索好似何超蓮,
呢d索又揾得少嘅,見普通質色都揾多自己5/6倍錢,遲早下海!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-20 09:07 發表 查看引用來源

666喪瀨.......瀨哂嘢個瀨,假相,真人完全兩回事,封下路(話例假,我冇check),車牌我都廢事考,偷鐘 (其實我仲想早落鐘過佢!)

777 樣ok, 談吐温柔,年輕嬌小玲瓏肌肉有彈性,有求必應,part 1認真,洗手後番嚟攬住你繼續調情到 ...
今日下午去金碧,搵了777.果然不錯,可惜不懂粵語.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-21 21:55 發表 查看引用來源

今日下午去金碧,搵了777.果然不錯,可惜不懂粵語.
而家好少咁有家教嘅囡,值得支持!

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-6-15 23:05 發表 查看引用來源
環境優雅, 技師沒同狼狗玩手機,  值得去
C兄 金碧 是否 金碧酒店內?

引用:
原帖由 Kasko 於 2023-6-22 16:18 發表 查看引用來源
C兄 金碧 是否 金碧酒店內?
其中一層囉。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆