金碧

收藏  |  訂閱
34  43.6k

回覆 1# stc77777 的帖子

個別技師係用非本人假相!😓

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-6-18 23:14 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 唯真唯善 於 2023-6-18 16:00 發表 查看引用來源

整體質素兩間邊間好少少? 同埋而家有無微信或QQ客服呀?

三年前芙仔, 今日金碧 ...
問得都唔係芙仔金碧常客,仲有冇答得抽象d?🤣

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-19 12:02 發表 查看引用來源

要看金碧技師相,問主任拿V7.
皇馬前主任小馬哥去咗金碧。

附件

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-6-19 20:09 發表 查看引用來源

大把金碧女比陽光, 芙仔女好
舉個例子.......?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-19 22:14 發表 查看引用來源

通關後陽光沒開前,去過金碧7次,搵過早班4 個女女.個個都係除上衣,褲就拉低至膝蓋.沒有一個是高清,服務都係一般.個個都唔俾點妹妹,又唔俾咀下咀咀.其中3個搵過兩次,第二次用佢V7約,以為服務會好啲,點知同第一次一樣 ...
666喪瀨.......瀨哂嘢個瀨,假相,真人完全兩回事,封下路(話例假,我冇check),車牌我都廢事考,偷鐘 (其實我仲想早落鐘過佢!)

777 樣ok, 談吐温柔,年輕嬌小玲瓏肌肉有彈性,有求必應,part 1認真,洗手後番嚟攬住你繼續調情到夠鐘,喜歡大車同女朋友feel不妨一試........要求高顏值,胸奴一族免問!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-20 09:07 發表 查看引用來源

666喪瀨.......瀨哂嘢個瀨,假相,真人完全兩回事,封下路(話例假,我冇check),車牌我都廢事考,偷鐘 (其實我仲想早落鐘過佢!)

777 樣ok, 談吐温柔,年輕嬌小玲瓏肌肉有彈性,有求必應,part 1認真,洗手後番嚟攬住你繼續調情到 ...
金碧777

附件

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-20 11:28 發表 查看引用來源
ok喎!👍
好過冒險睇相網紅樣,真人變大媽😅
一見網紅膠樣相我一定唔會試!😆

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-20 15:09 發表 查看引用來源

請問777上什麼班?
我约晏晝,應該係早班

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-20 17:34 發表 查看引用來源

好的. 謝謝
金碧個KiKi主任係咪曾經喺芙仔做過主任,後來轉做技師嗰個?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-6-20 22:50 發表 查看引用來源

咁得意? 唔通日日住d女同事比人摷到好high, 自己都忍唔住落埋場?
見到囡囡閒閒地揾幾皮個月,而自己揾得嗰幾千,主任部長特別係有少少姿色嗰d(例如TSG神仙姐姐),做耐咗大多受唔住錢嘅誘惑轉做技師!

前往最後回覆