哩個價錢會唔會係快餐服務?

收藏  |  訂閱
21  4.6k

哩個價錢會唔會係快餐服務?

800水 1p, 通常寫既時間服務都打折,好多時仲拿d快仔既女出來扮高鐘。 深圳真係好難搵食。
仁K之類睇到本人會唔會好少少?

圖一定假
仙人跳risk

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-6-19 16:02 發表 查看引用來源
圖一定假
仙人跳risk
而家深圳少仙人跳,但好多P圖貨不對辦。

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-6-19 16:02 發表 查看引用來源
圖一定假
仙人跳risk
去到就吾同樣,落佐訂你食吾食呀

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-6-19 18:34 發表 查看引用來源
去到就吾同樣,落佐訂你食吾食呀
我唔會比訂金哩d嘢,因為好多呃訂金都夠食。

我就吾信800可以食到呢件。
深圳K場啲女搵外快都要1200-1500起跳。
係珠海,啲骨場女都叫價1000,仲要開埋hotel房等佢。

引用:
原帖由 voking 於 2023-6-20 03:05 發表 查看引用來源
真人一定無咁正,同時間服務打折。。 哩d通常唔知係邊度搵d女過來,食下差價。。

引用:
原帖由 voking 於 2023-6-20 03:05 發表 查看引用來源
最能正係Voking佢老母俾我用假鸠插享受個閪樣,80就可以

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-6-19 15:29 發表 查看引用來源
800水 1p, 通常寫既時間服務都打折,好多時仲拿d快仔既女出來扮高鐘。 深圳真係好難搵食。
仁K之類睇到本人會唔會好少少?
呢件正呀😍😍😍

附件

引用:
疫前沙咀K女都5-6百1Q. 疫後去過水圍一次K, 頂佢1千起. 沙咀女少, 去過幾次都冇興趣外出, 冇問價. 但朋友話都係1千至千2. 好貴

前往最後回覆