女友的收陰肌

收藏  |  訂閱
10  7.9k

女友的收陰肌

復活節返咗大陸,天氣又熱,條女成程都係小背心熱褲,都已經搞到我㷫烚烚

返到酒店大家一齊沖涼,浸浴,個衰女包仲要間唔中摸吓雀,搞到我起晒頭,沖完涼大家包住浴巾瞓喺張床度,見到佢嗰條腿白白滑滑,我就伸隻手去摸吓錫吓,之後摸下蜆,原來佢一早濕晒,我都忍唔住,咩前戲都冇做,兩隻手捉住佢對腳,身一挺即時插入,覺得隧道好窄,都係冇做一個禮拜啫,下面已經包到好實,好充實嘅感覺,之後男上女下瘋狂抽插5分鐘,估唔到佢都開始黎料咿咿呀呀咁樣叫,仲夾著對腳收陰肌,我頂唔順賞賜晒啲子孫俾佢,之後條女唔俾我掹返出嚟,我feel到啲子孫開始漏返出嚟,但佢都冇理要我攬多佢一陣,再用口幫我吸埋剩返嗰啲,之後都仲要用手捽多幾下,真係俾佢揸乾揸淨,太攰啦,一齊攬住訓

女人high嘅時候收陰肌真係好難忍,好難唔派彩,師兄有冇同感?

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-6-19 23:22 發表 查看引用來源
復活節返咗大陸,天氣又熱,條女成程都係小背心熱褲,都已經搞到我㷫烚烚

返到酒店大家一齊沖涼,浸浴,個衰女包仲要間唔中摸吓雀,搞到我起晒頭,沖完涼大家包住浴巾瞓喺張床度,見到佢嗰條腿白白滑滑,我就伸隻手去摸吓錫吓,之後摸 ...
當你感覺到女方陰道不斷夾住你條腸,同樣地女方都感覺到你條腸正在抽搐。

回覆 1# 香煎性感的牛牛 的帖子

阿嫂對腳靚到一個點😍

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-6-19 23:22 發表 查看引用來源

返到酒店大家一齊沖涼,浸浴,個衰女包仲要間唔中摸吓雀,搞到我起晒頭,沖完涼大家包住浴巾瞓喺張床度,見到佢嗰條腿白白滑滑,我就伸隻手去摸吓錫吓,之後摸 ...
男人最喜歡這樣

引用:

同意!夾下夾下真係好難忍!😬

引用:

爽到爆🥰

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-6-20 00:46 發表 查看引用來源

當你感覺到女方陰道不斷夾住你條腸,同樣地女方都感覺到你條腸正在抽搐。
果吓有時真係幾剋人憎 尤其是對方專登谷吓谷吓果陣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-20 11:35 發表 查看引用來源

果吓有時真係幾剋人憎 尤其是對方專登谷吓谷吓果陣
有啲男人唔識谷谷吓.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-6-20 15:43 發表 查看引用來源

有啲男人唔識谷谷吓.
會o既咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 07:48 發表 查看引用來源

會o既咩?
等如撐大鼻窿咁, 有啲人撐唔郁, 有朋友條嘢唔識泵吓泵吓, 淨係微微 chok上些少.

前往最後回覆