深圳快餐情報

收藏  |  訂閱
18  8.4k

深圳快餐情報

沙尾, 沙咀, 向西, 羅湖村, 湖貝唔見有, 人面全非. 都唔知去邊度好? 大家有冇好介紹?非常感謝!!!

引用:
原帖由 cybercar 於 2023-6-24 15:08 發表 查看引用來源
沙尾, 沙咀, 向西, 羅湖村, 湖貝唔見有, 人面全非. 都唔知去邊度好? 大家有冇好介紹?非常感謝!!!
我剩係見TG上面中低端都寫住5舊啦,唔知算唔算係快仔。 或者東莞箇面 3舊,3舊半。

有D師兄話新州有,不知是不是

十幾年前同相熟機師出街宵夜,行經向西佢話入便50人仔可以打個炮,嗰時兩舊幾港纸打個飛機我已經覺得好平, 50屌埋.......😮

回覆 1# cybercar 的帖子

E家連附近的人刀冇了

引用:
原帖由 cybercar 於 2023-6-24 15:08 發表 查看引用來源
向西仲有,不過多數做熟客生意

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-26 09:13 發表 查看引用來源
十幾年前同相熟機師出街宵夜,行經向西佢話入便50人仔可以打個炮,嗰時兩舊幾港纸打個飛機我已經覺得好平, 50屌埋.......😮
十幾年前,即2003到2010年,繁榮娼盛,向西黄金年代,畢打奧,幾條飲嘢睇表現,皇室幾條可以游水,但向西快飧一路同咀咀都係130,返而危險村有100,新洲中出打炮50
沙尾東快飧100
沙尾東上套打炮30,50
尾西中出快飧100
上下沙休閒中心1Q180,孖Q280
個時北上個個屌閪
個個未夠双十妹仔
咀咀企滿巷仔
危險排隊fall-in
任㨂,上房屌閪包吹
個時除左青頭仔未敢入閪關
同似我今日廢能
点会搵机師

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-26 16:17 發表 查看引用來源
熟客!大場都開Q
開關到五一,有幸尚做trade,齊娃娃咁上,賺三幾百,咪上去,先大佬齊齊整飧,到细佬食,斉齊見向西鸡頭滿巷,乜客帶上房,l Q两百,環吹加五十,鸡是御姊咀咀一路都冇

尾東巷仔中間企滿,巷頭巷尾鸡頭睇水
尾西青春少艾250,中出500
新洲
新洲南,祠堂村炮婆大妈企满
中出打炮60到80
五一之後,约十零号,亦最後一次做trade,係向西食飯後trade友入巷,保安坐正巷內,冇鸡,
去新洲,炮婆得幾隻
做trade嚴打,袋仔都過机,無得做,trade老细收工,冇trade做冇過,最近唔知
食快飧唔使北上,咸記成亍鸡,百零就有得過引

講以前溫州城福建城D洗飛機都係35蚊人仔仲係18/22𡃁妹仔。5o蚊快仔以前巴登最多,吾除上衫淨吊,除哂收150

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-26 16:17 發表 查看引用來源
玩素未謀面要成千銀北上玩,最近20到22同親友過澳门玩兼做節,我就尚有金光一送一,不過排左成個鐘,有車就揸去港珠澳澳门停車場,八人車,攞左一年港珠澳540,買保险单次120可9天,大橋费150來回300,坐的士來回巴黎人250,停車场免费,港段過關乘客唔使落車,唔知樓主坐賭場來港接過澳門關乘客使唔使落車,今次去澳门
係金獅美高梅同永利皇宫,好多靓妹型两件坐埋的电子机玩十元百家樂,一毫子打一條線,飲住免费珍珠奶茶,啖住依的糭賭場送應節食品 葡撻。美丽甜心你亦可以揸住紅酒,慢慢欣赏美少女甜心希望幫你含鸠想俾你屌一副誘惑臉孔,唔上房週圍望下都happy

前往最後回覆