深圳快餐情報

收藏  |  訂閱
18  8.4k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-26 16:17 發表 查看引用來源
向西仲有,不過多數做熟客生意
現在骨埸有後生女就收,不論好丑,仲有3百提成,仲有女做快仔咩!

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-30 06:22 發表 查看引用來源
現在骨埸有後生女就收,不論好丑,仲有3百提成,仲有女做快仔咩!
機場女撩開大叫價過千,又可以揀客做,使咩做快仔

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-30 06:22 發表 查看引用來源
有,東莞。。成身公仔,後生的快仔仲有好多

不過 未必人人食得落

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-30 11:32 發表 查看引用來源

機場女撩開大叫價過千,又可以揀客做,使咩做快仔
其實做快仔d女,做機師唔一定會覺得正。。例如,只有後生太瘦又黑黑地,真係會無乜胃口

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-6-30 17:41 發表 查看引用來源

其實做快仔d女,做機師唔一定會覺得正。。例如,只有後生太瘦又黑黑地,真係會無乜胃口
國產快仔妹,廟街特色

引用:
原帖由 polotiger 於 2023-6-27 08:20 發表 查看引用來源
講以前溫州城福建城D洗飛機都係35蚊人仔仲係18/22𡃁妹仔。5o蚊快仔以前巴登最多,吾除上衫淨吊,除哂收150
上面打炮同快仔分別
打炮係唔除衫,一般就床边屌,俾你屌入左先拿高衫俾你揸波,

快飧就全除,同一般都包吹,沖唔沖涼好似卅幾度D囡都要你沖涼,快飧同不同地方,當年當地有所不同,
但打炮都一路係咁

引用:
原帖由 cybercar 於 2023-6-24 15:08 發表 查看引用來源
沙尾, 沙咀, 向西, 羅湖村, 湖貝唔見有, 人面全非. 都唔知去邊度好? 大家有冇好介紹?非常感謝!!!
哩種係東莞,屬於快仔。 接唔接受到先?

附件

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-26 16:17 發表 查看引用來源
向西仲有,不過多數做應该熟客生意
應该不用熟客!
向西我行过都幾个人叫我上楼看!
3~4檔$200~250
向西,湖贝,也有叫我上去!

引用:
原帖由 earth008 於 2023-7-7 23:03 發表 查看引用來源

應该不用熟客!
向西我行过都幾个人叫我上楼看!
3~4檔$200~250
向西,湖贝,也有叫我上去!
7月5日係咸記 濑得唔夠引,隻閪味不足,行返彌敦道,見有架268X,未坐過,兜旺角經大角咀上高速直到大欖隧道轉車站,下站就形点I,架B1爆晒都俾上,好耐未试過坐咁迫巴士,落馬洲過褔田,坐地铁4号福民轉7号直到沙尾站,
直撲去新洲,就係新洲南執件8條肥大妈上房 21 分鐘前 上傳
下載附件 (28.8 KB)

,啜蓮,濑好多閪汁好能好味閪,
濑完過隔鄰吉之岛(後改名永旺〉,執左,地下盒马新鮮(阿里將分拆上市),行下,過沙尾乜家樂福都停業,
過沙尾 ,以前尾東打炮區,見两件保安坐正打炮区,但行去巷仔有男鸡頭嬲,過另一巷都有男鸡頭嬲,經碧州莫公祠堂見件半露波上纹身大妈嬲,過尾西,幾件鸡頭嬲,小妹250,
行一陣,又條裤濕晒,落地鉄厕所換褲走人

前往最後回覆