有冇巴打係溝女黎屌?邊個城市容易?

收藏  |  訂閱
13  4.9k

有冇巴打係溝女黎屌?邊個城市容易?

前幾年在廣州幾好用apps 溝到女食
o係麥當勞問d女店員都會俾wechat, 溝兩溝就溝到
諗返起爽過俾錢去邪骨

想知有冇巴打都o係大陸溝開女黎屌? 邊個城市正?

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-6-25 15:54 發表 查看引用來源
諗返起爽過俾錢去邪骨

想知有冇巴打都o係大陸溝開女黎屌? 邊個城市正? ...
消費低既城市可能易少少,深圳而家好市儈架,同港女差無幾。。

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-6-25 15:54 發表 查看引用來源
諗返起爽過俾錢去邪骨

想知有冇巴打都o係大陸溝開女黎屌? 邊個城市正? ...
呢樣野係sam哥強項,他不知吃幾多條。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-25 20:12 發表 查看引用來源
呢樣野係sam哥強項,他不知吃了幾多條。
溝女黎吊都係要錢架, 一定多過鋪鋪清.

以就腳計,感覺粵西,粵北女,見識少d,純d,會容易上釣d。
當然,唔好做渣男,你唔講心要擺低金。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-27 09:14 發表 查看引用來源

其實結婚生仔既女,先係貪最大份箇個。。 反而鋪鋪清的耐唔搵佢,佢會搵下你

同你講感情的一反面就唔會見面。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-6-27 21:57 發表 查看引用來源

其實結婚生仔既女,先係貪最大份箇個。。 反而鋪鋪清的耐唔搵佢,佢會搵下你

同你講感情的一反面就唔會見面。
絕對正確

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-27 09:14 發表 查看引用來源

女陪你去長龍玩過夜包屌,都無收你錢,若果舖鋪清清,襟計啦!

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-29 07:54 發表 查看引用來源
女陪你去長龍玩過夜包屌,都無收你錢,若果舖鋪清清,襟計啦!
8年前啦, 3千人仔, 當每人1千5, 都貴. 當年過夜咪1千

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-29 08:36 發表 查看引用來源

8年前啦, 3千人仔, 當每人1千5, 都貴. 當年過夜咪1千
你帶金魚去千五2Q起碼,得唔得呀!唔通條女出三千買套票,請你,好嗎

前往最後回覆