上一頁下一頁
發新話題

芙仔大堂𩯕腿加價一賠、搶$

收藏  |  訂閱
57  13.3k

鬆個腿收800,不如去邪場,c約,更放。
d鬆腿技師就係知道男人鐘意偷既心理,剩機叫高價;
叫高d無所謂,離晒地仲無咁放,有米先去。

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-25 18:47 發表 查看引用來源
佢哋話剛剛加價😵‍💫收我兩個中$98乘2
剩桑費$108
$15衫$
妓C$200
冇出以後吾去芙仔了、太貴
入房又吾知加幾多錢
收左兩個鐘鬆腿錢正常應該免左淨桑費🤔不過而家係邪場玩鬆腿都係不如正式搵機師入房,一個價錢公公道道😁

引用:
原帖由 comton36 於 2023-6-26 00:01 發表 查看引用來源
鬆個腿收800,不如去邪場,c約,更放。
d鬆腿技師就係知道男人鐘意偷既心理,剩機叫高價;
叫高d無所謂,離晒地仲無咁放,有米先去。
之前芙仔鬆腿系
78乘3
另外比妓C最高刀糸250
E家98乘4
另外每個鐘100
痴線

回覆 13# estateman 的帖子

請問estateman 師兄,為什麼一定要乘4, 鬆一個鐘不可以嗎?

美容師大多數都係摸吓摸吓到落鐘,要玩呢d我不如入房揾正規機師?除非真係按得好兼送大堂,否則我會出去外面正規再按過  .......

以前TSG有個美容師真係按得好兼靚女,每次按到頭我唔洗兩分鐘就瞓著!👍🏻

回覆 14# Mikeh168 的帖子

強制性最低消費、搵笨根本

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-25 22:50 發表 查看引用來源
有d application
可以將相片的file size調較細d的
飛機油刀冇岀⋯⋯加價太離普

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-26 12:29 發表 查看引用來源

飛機油刀冇岀⋯⋯加價太離普
點解要收兩次桑拿費?

如果唔入房淨係做大堂鬆腿要4個鐘先可以免淨桑費。如果call 鐘就可以3個鐘。
引用:
原帖由 Mikeh168 於 2023-6-26 08:58 發表 查看引用來源
請問estateman 師兄,為什麼一定要乘4, 鬆一個鐘不可以嗎?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-25 17:47 發表 查看引用來源
98人仔X 4另每個中比$100妓C
按左兩個中走人
中伏了未岀😵‍💫😵‍💫超on𨳊
咁樣六百之前話入房話冇技C冇房要等好耐
被騙了
真的是否無技師?無房間?
好生意仲要呃人就太離譜了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆