上一頁下一頁
發新話題

芙仔大堂𩯕腿加價一賠、搶$

收藏  |  訂閱
57  13.3k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-28 13:03 發表 查看引用來源

佢淨係見到羅湖邪骨塲入便大陸人嘅消費力!😆

不過邏輯上佢又錯唔哂,佢話而家一般大陸人洗人仔$800,等同98年洗兩舊人仔........
當年東莞一個熟手工人揾千幾蚊,而家揾七千幾......不過都係花費唔起花八舊人仔揼一次 ...
的確而家骨場有部份消費者都係內地人,疫情果幾年好多骨場都係靠內地客撐住,有部分內地消費者消費水平高左唔少😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-28 15:39 發表 查看引用來源
的確而家骨場有部份消費者都係內地人,疫情果幾年好多骨場都係靠內地客撐住,有部分內地消費者消費水平高左唔少😁
始終大陸仲係一個貪污風氣極為嚴重同道德水平極低嘅地方,不論上中下階層點都捐窿捐罅揾到d油水,偏財易揾就自然洗得豪d!

明白,我以為有其他好嘅討論區介紹
引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-27 17:58 發表 查看引用來源
以前未甩出黎好熱閙㗎⋯⋯少左八九成人

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-28 16:11 發表 查看引用來源

始終大陸仲係一個貪污風氣極為嚴重同道德水平極低嘅地方,不論上中下階層點都捐窿捐罅揾到d油水,偏財易揾就自然洗得豪d!
無錯,大陸仍然好多水份抽,睇有無路數抽😁

引用:
原帖由 as456566 於 2023-6-28 16:26 發表 查看引用來源
明白,我以為有其他好嘅討論區介紹
而家唔興討論區啦,可能TG GROUP就有大把🙈

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-28 16:58 發表 查看引用來源
而家唔興討論區啦,可能TG GROUP就有大把🙈
TG裡面箇d都係好多廣告或者利益關係。。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-28 16:57 發表 查看引用來源
無錯,大陸仍然好多水份抽,睇有無路數抽😁
只要冇良心,坑渠都可以挖呀挖呀挖到錢!😆

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-28 18:22 發表 查看引用來源

只要冇良心,坑渠都可以挖呀挖呀挖到錢!😆
呢種風氣真係唔知幾時先改🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-29 13:33 發表 查看引用來源
呢種風氣真係唔知幾時先改🤣
而家大陸最緊要係國家富強爭做世一同國泰民安,人民有錢就唔會反,隻眼開隻眼閉有得佢地貪污揾黑心錢係最有效方法,相信呢二三十年都唔會變!😓

回覆 49# 陳十二 的帖子

深圳不論按正邪刀貴、樣樣分開收錢、試過按腳只有35分鐘、小費至少50😵‍💫⋯⋯飲杯凍檸茶又收$、又最低消費至少一房一腳月光城果次去冇房、等到凌晨四點五點問我入唔入
訓著左吾去之前只按一個腳
埋單收我220人仔😵‍💫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆