上一頁下一頁
發新話題

芙仔大堂𩯕腿加價一賠、搶$

收藏  |  訂閱
57  13.3k

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-30 08:44 發表 查看引用來源
深圳不論按正邪刀貴、樣樣分開收錢、試過按腳只有35分鐘、小費至少50😵‍💫⋯⋯飲杯凍檸茶又收$、又最低消費至少一房一腳月光城果次去冇房、等到凌晨四點五點問我入唔入
訓著左吾去之前只按一個腳
埋單收我220人仔😵 ...
試過喺富源鬆腿,條囡見熟客嚟即刻落鐘,望吓手機仆佢個街得15分鐘,下次去佢見到我仲好意思問我鬆唔鬆腿?😡

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-30 08:59 發表 查看引用來源

試過喺富源鬆腿,條囡見熟客嚟即刻落鐘,望吓手機仆佢個街得15分鐘,下次去佢見到我仲好意思問我鬆唔鬆腿?😡
咁偷鐘都唔投訴佢,俾我一定向經理投訴.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-30 11:21 發表 查看引用來源

咁偷鐘都唔投訴佢,俾我一定向經理投訴.
嗰期富源係我半個主塲,無謂撞口撞面尷尬, 之後佢褸過我好幾次,我都say no,轉頭揾第二個按!

回覆 53# 陳十二 的帖子

富源有冇大堂劣L口吐白沫服務?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-30 22:04 發表 查看引用來源
富源有冇大堂劣L口吐白沫服務?
以前應該冇,而家就唔知......😅

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-30 13:21 發表 查看引用來源

嗰期富源係我半個主塲,無謂撞口撞面尷尬, 之後佢褸過我好幾次,我都say no,轉頭揾第二個按!
以前都算係我主場,不過就從不按腳,連D主任都知,同按腳jc講話唔洗sell我

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-7-1 00:23 發表 查看引用來源
以前都算係我主場,不過就從不按腳,連D主任都知,同按腳jc講話唔洗sell我
疫前除咗喺TSG揾卓兒之外,我都甚少做大堂項目......

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-25 17:47 發表 查看引用來源
98人仔X 4另每個中比$100妓C
按左兩個中走人
中伏了未岀😵‍💫😵‍💫超on𨳊
咁樣六百之前話入房話冇技C冇房要等好耐
被騙了
金碧 X3 已可以免淨桑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆