芙仔大堂𩯕腿加價一賠、搶$

收藏  |  訂閱
10  13.3k

而家都好似冇邊個塲仲有大堂送!😓

美容師大多數都係摸吓摸吓到落鐘,要玩呢d我不如入房揾正規機師?除非真係按得好兼送大堂,否則我會出去外面正規再按過  .......

以前TSG有個美容師真係按得好兼靚女,每次按到頭我唔洗兩分鐘就瞓著!👍🏻

感覺疫情緩和開關後,深圳桑拿都驚突然好似東莞咁被取締,又或者再嚟次天災,瘋狂加價搶錢準備隨時割禾青!

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-28 12:40 發表 查看引用來源
内地人揾一萬人仔以下佔多數,何來咁高消費力?
佢淨係見到羅湖邪骨塲入便大陸人嘅消費力!😆

不過邏輯上佢又錯唔哂,佢話而家一般大陸人洗人仔$800,等同98年洗兩舊人仔........
當年東莞一個熟手工人揾千幾蚊,而家揾七千幾......不過都係花費唔起花八舊人仔揼一次邪骨!😏

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-28 15:39 發表 查看引用來源
的確而家骨場有部份消費者都係內地人,疫情果幾年好多骨場都係靠內地客撐住,有部分內地消費者消費水平高左唔少😁
始終大陸仲係一個貪污風氣極為嚴重同道德水平極低嘅地方,不論上中下階層點都捐窿捐罅揾到d油水,偏財易揾就自然洗得豪d!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-28 16:57 發表 查看引用來源
無錯,大陸仍然好多水份抽,睇有無路數抽😁
只要冇良心,坑渠都可以挖呀挖呀挖到錢!😆

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-29 13:33 發表 查看引用來源
呢種風氣真係唔知幾時先改🤣
而家大陸最緊要係國家富強爭做世一同國泰民安,人民有錢就唔會反,隻眼開隻眼閉有得佢地貪污揾黑心錢係最有效方法,相信呢二三十年都唔會變!😓

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-30 08:44 發表 查看引用來源
深圳不論按正邪刀貴、樣樣分開收錢、試過按腳只有35分鐘、小費至少50😵‍💫⋯⋯飲杯凍檸茶又收$、又最低消費至少一房一腳月光城果次去冇房、等到凌晨四點五點問我入唔入
訓著左吾去之前只按一個腳
埋單收我220人仔😵 ...
試過喺富源鬆腿,條囡見熟客嚟即刻落鐘,望吓手機仆佢個街得15分鐘,下次去佢見到我仲好意思問我鬆唔鬆腿?😡

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-30 11:21 發表 查看引用來源

咁偷鐘都唔投訴佢,俾我一定向經理投訴.
嗰期富源係我半個主塲,無謂撞口撞面尷尬, 之後佢褸過我好幾次,我都say no,轉頭揾第二個按!

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-30 22:04 發表 查看引用來源
富源有冇大堂劣L口吐白沫服務?
以前應該冇,而家就唔知......😅

前往最後回覆