上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
135  77.9k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-16 08:47 發表 查看引用來源

當年係公屋走廊真係半夜聽到啲呻吟聲此起彼落㗎.
男街坊剩係著條孖煙而女街坊則著薄如嬋翼睡衣係走廊四圍行或晾衫, 此情況係當時相當普遍, 仲有經過他人單位望入屋內真係春光無限. ...
鐵皮屋安置區都係咁,女高音仲勁,不過我無住過,只有行過。

回覆 63# cheapcheap123 的帖子

故事夠貼地就係👍🏻正👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-17 11:46 發表 查看引用來源
故事夠貼地就係👍🏻正👏🏻👏🏻
當晚半夜時份, 亞嫂聽到呻吟聲由隔離房傳出知道佢哋搞緊野,自己起身並自行脱光衣服行入養父母房,見佢哋玩緊六九, 一個含撚一個奶閪, 自己行去床頭比養父揸波及摸蜆, 一時間屋內傳出兩把女人呻吟聲, 噢!噢!......好舒服呀!

養母話亞嫂唔好叫得咁大聲啦!房又無門得塊布又比你拉開左, 房又係大門旁邊又打開左木門, 間房又貼住牆上面有氣窗, 係條走廊道好應聲架, 亞嫂話以前佢細個果陣啲師奶咪又係叫到咁大聲, 边有理我地感受呀!叫大聲啲添, 是夜亞嫂同養母大家經常換位大玩3P.

回覆 73# cheapcheap123 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻☕有新野👍🏻支持!
不過有D誇喎🤭🤭🤭🤣

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-21 13:53 發表 查看引用來源
👏🏻👏🏻👏🏻☕有新野👍🏻支持!
不過有D誇喎🤭🤭🤭🤣
好過乜都唔寫, 係咁洗板.

回覆 75# cheapcheap123 的帖子

又係!😁🤭謝師兄,貼題偶作🤣🤣

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-21 14:47 發表 查看引用來源
又係!😁🤭謝師兄,貼題偶作🤣🤣
自從玩過3P後, 亞嫂同養父無時無刻無論在廳或房內都會攬埋一舊, 某日下午亞嫂幫養父沖涼, 沖涼後養父為免比街坊見到佢扯唔起, 所以就著返條孖煙通遮下醜, 亞嫂就乜都無著, 養父坐係梳下上,亞嫂就背向大門企係養父前面, 比養父一口啜一边lin頭,一隻手揸亞嫂個波, 另一隻手就掃亞嫂背脊及羅友, 間中撩下閪胆或大脾隙, 爽到亞嫂成個人軟哂, 但又唔咁大聲呻吟, 因為當時正值下午時份, 而亞嫂當時只得18歲都怕醜架嘛!只能咬住口唇忍住唔叫, 趴係養父身上細細聲呻吟及話好舒服, 並話養父手勢爽過比條仔屌.

由於正是下午三四點放學時間, 聽到隔離屋街坊亞媽帶住個幼稚園男學生經過門口, 然後個學生同佢呀媽講話姐姐唔知醜無著衫同叔叔玩呀! 個亞媽袛係話叔叔幫姐姐抹身遮, 唔好多事啦就走! 亞嫂話當時聽到呢啲對話更加興奮叫養父唔好停. 就算有人睇到都係咁話.

養父話依家真係有個中學生企係門口睇, 亞嫂回頭望見到果個男中學生係住係隔離幾個單位的, 以前細過都有一齊玩, 細佢兩年左右, 大家仲有眼神對望, 之後亞嫂就覺得好醜怪無地自容比人見到哂, 但興奮刺激感比前強烈, 都唔理咁多, 回返頭享受養父手勢所帶來的快感.

回覆 77# cheapcheap123 的帖子

正👍🏻夠吸引🤤🤤露出+偷窺👍🏻

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-21 17:15 發表 查看引用來源

自從玩過3P後, 亞嫂同養父無時無刻無論在廳或房內都會攬埋一舊, 某日下午亞嫂幫養父沖涼, 沖涼後養父為免比街坊見到佢扯唔起, 所以就著返條孖煙通遮下醜, 亞嫂就乜都無著, 養父坐係梳下上,亞嫂就背向大門企係養父 ...
C兄 好故事 繼續努力寫😜

c兄加油寫下去好故事👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆