上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
135  77.4k

咸濕養父俏養女

本故事純屬虛構, 如有類同實屬巧合:

同你地分享一件亞嫂陳年往事:

(亞嫂比養父裝沖涼)
話說亞嫂自出世後, 父母棄養, 並由養母湊大, 而養父則係亞嫂18歲左右才放監出來, 養母則需要輪班工作, 所以多數屋內袛得亞嫂及養父在家.

大約過左半年左右, 亞嫂發現有人係廁所門隙偷睇佢沖涼, 為免搞大件事, 所以亞嫂無同養母講, 仲扮唔知繼續比養父偷睇佢沖涼.

又隔左兩個月左右, 亞嫂沖涼期間其養父大力拍門話自己好急要去廁所要求開門, 亞嫂就無沖涼用毛巾係咁意遮住前面比養父入廁所, 養父去緊廁所時, 叫亞嫂繼續沖涼唔好冷親, 亞嫂諗下又係喎, 之前都比養父偷睇過啦!仲遮乜嘢呀!所以放低毛巾, 光脱脱企係養父前面沖涼.
養父話亞嫂身材原來咁一定引死好多仔啦!亞嫂話佢身材係點樣有冇波有冇羅養父一早係門隙偷睇佢沖涼見過哂啦!養父即刻話亞嫂原來一早知佢偷睇都無出聲咁下次沖涼都唔好關門啦!唔使等佢偷睇得咁辛苦啦!亞嫂話唔閂門想凍親佢呀!亞嫂仲話養母就返嚟, 唔想比養母知道就快D去完廁所就走啦!仲有下次入嚟廁所記得閂門, 唔好凍親佢,  養父笑淫淫話知道,仲話亞嫂原來都咁撚淫閪,早啲講呀嘛!唔使等佢忍得咁辛苦.

亞嫂今次比養父首次近距離面對面睇光個身體, 不但沒有嬲反而覺得頭先有小小興奮同埋下面都濕濕地, 所以自此之後亞嫂沖涼再無鎖門任由養父自出自入, 因為養父行路要用拐杖, 而且又硬唔起軟皮蛇, 加上亞嫂已經拍過三次拖比D仔都唔知屌過幾多次, 所以係男人面前脱光甚至抽水都覺得無乜所謂.

由於亞嫂都比養父睇全相都不知幾多次, 不用再遮遮掩掩, 同時以前公屋廁所係騎樓位置比較細, 沖涼時容易弄濕衣服, 故亞嫂多數會係沖涼前在房內脱光衣服, 然後行去沖涼, 沖完涼後, 先返房著返衫.

後來係養父要求下叫亞嫂唔好唔咁快著衫住, 比佢睇下後生女嘅身材, 因佢二十幾年都無掂過後生女, 所以亞嫂就唔著衫住,係屋內正常活動比養父睇到夠, 直至養母接近放工回家才穿回衣服.

可能係咁樣關係,引至佢現在唔怕係陌生男人面前脱光.

咸濕養父俏養女

養父有冇屌咗養女,刺激!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-29 13:53 發表 查看引用來源
咸濕養父俏養女

話說亞嫂自出世後, 父母棄養, 並由養母湊大, 而養父則係亞嫂18歲左右才放監出來, 養母則需要輪班工作, 所以多數屋內袛得亞嫂及 ...
这边人气不多。你当阿嫂回憶还好!

引用:
原帖由 peter009 於 2023-6-30 05:38 發表 查看引用來源

这边人气不多。你当阿嫂回憶还好!
(與養父有身體接觸)
以前啲公屋家家户户都打開木門, 只關上一度欖閘, 而欖閘中間位置則綁上一塊布塊用作遮掩保留小小私隱, 但要通風關係又不能太大塊, 所以啲高小小街坊行過你門口可以清楚望到屋入面, 踎低又見到哂.

所以亞嫂唔著衫係屋企活動都心驚驚但又覺得刺激, 個心想比人睇到佢全裸, 但又怕比人見到佢全裸唔知點咁.

公屋唔會好大, 衣柜會係廳近門口位置, 亞嫂話佢只要行近門口踎低取衫或放好啲衫嘅話, 一定比人見到佢背面全相,若企起身的話就下半身毛都比人睇哂, 不過試過D街坊真係係咁嘅情況行過, 不過就只係停一停, 跟住就行過無停低, 不過已經帶比亞嫂無比刺激及興奮.

養父會同亞嫂坐係梳化睇電視, 睇睇下養父就挨埋亞嫂度跟住就用手摸亞嫂個波, 比亞嫂推開,養父又話佢無掂過後生女二十幾年, 佢自己都唔得架啦!硬唔起你都知架啦!仲有佢都過唔到好多日子, 唔係都唔會咁早放出嚟, 亞嫂對波又咁大好難忍到手唔摸.

亞嫂諗下又係喎, 加上同條仔散咗, 揾養父止下痕都好, 所以就答應比養父揸波又啜lin頭,叫養父斯文D唔好咁粗魯呀!

將梳化只距離門口二至三呎, 同時只係隔住一塊薄布, 若D街坊係高佬又或趷高小小認真望入屋嘅話, 真係會見到佢兩父女係都玩成人遊戲架. 亞嫂話當時真係比佢老豆玩到好興奮都唔理咁多, 自己係度發姣呻吟享受老豆帶比佢嘅快感.

同時以後亦大胆左唔理門口有冇人行過, 照樣係衣櫃踎低取衫或放衫, 又或者踎低執嘢, 街坊經過門口, 只要透過欖閘望入屋就見哂佢全相都無謂, 試過比隔離屋行過嘅黃師奶望到亞嫂全裸,雙方有眼神接觸,大家笑一笑點點頭打下招呼就算當無事發生,自始亞嫂明白D人就算見到都唔會多事, 又正野睇更係睇啦!唔通叫你係著返衫, 想以後無得睇咩!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-30 06:19 發表 查看引用來源

以前啲公屋家家户户都打開木門, 只關上一度欖閘, 而欖閘中間位置則綁上一塊布塊用作遮掩保留小小私隱, 但要通風關係又不能太大塊, 所以啲高小小街坊行過你門口可以清楚望到屋入面, 踎低又見到哂.

所以亞嫂唔著衫係 ...
Cheap兄終於出手!👍🏿😂

引用:
原帖由 china2008 於 2023-6-30 00:41 發表 查看引用來源
養父有冇屌咗養女,刺激!
多謝支持,養父性無能無得屌。

師兄請繼續,真好看!👍

引用:
原帖由 china2008 於 2023-6-30 12:54 發表 查看引用來源
師兄請繼續,真好看!👍
多謝支持, 努力中

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-29 13:53 發表 查看引用來源
咸濕養父俏養女

話說亞嫂自出世後, 父母棄養, 並由養母湊大, 而養父則係亞嫂18歲左右才放監出來, 養母則需要輪班工作, 所以多數屋內袛得亞嫂及 ...
唔怪得呀嫂咁識玩啦,原來由細玩到大

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆