上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
135  77.9k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-24 15:47 發表 查看引用來源
一時又話不舉,一時又話69,邊句真?
唔硬係沖涼房捽下有癮喇🤭

過嚟頂一頂post以示支持

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-7-24 18:08 發表 查看引用來源

ching 咁認真呀
比佢講到我清醒左呀…

好文,又要頂下。。。

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-7-24 22:06 發表 查看引用來源
過嚟頂一頂post以示支持
夜晚食飯時養父同養母講話係醫院撞到個同倉朋友輝哥, 仲約左過兩日星期六上黎食飯, 養母即時同我講話有人上黎食飯著返好啲呀!唔好依家咁著條睡裙上面真空下面一條底底呀!要帶返個bra 呀!亞嫂話大熱天時仲要帶埋個bra箍住哂好辛苦㗎, 養母話係呀!費事失禮人呀!亞嫂話星期六佢都唔得閒要去做兼職售貨員, 要夜晚先返, 叫養父母食得開心啲啦!

當晚亞嫂睡覺時聽到養父同養母講話多得輝哥係監房照住, 唔係隨時無命出返嚟, 並話輝哥出返嚟後老婆走埋佬, 生活苦悶又唔敢叫雞, 問養母可否幫輝哥出下火當係報答佢囉!

養母即時鬧鬼養父叫個老婆比人屌咁都得, 養父話自己又唔得無理由要佢守生寡架, 養母都有需要架, 而且輝哥40歲左右企企理理架, 老老實實, 唔會週圍唱嘅。

養父話若果輝哥上黎食飯果日, 養母睇啱就叫佢自己出聲留人係度食飯, 同時輝哥又睇啱你嘅佢會留係度食飯, 大家都啱到時好易行埋架遮, 養母話養父正一变態佬揾人屌自己老婆仲要睇住, 養母話講明呀, 若果睇唔啱輝哥就叫佢走無得留低. 養父話ok, 咁佢叫輝哥果日執正D上黎食飯. 得啦!得啦!細聲啲唔好比亞女聽到, 記住呀衰佬記得去7仔買返兩盒套套返嚟, 唔係比你個 fd 中出咗唔關佢事架.

亞嫂係隔離房聽到哂一切, 心諗養母先係最变態果個, 第一日先見到果個輝哥就即時係老公面前同人做愛, 養母自己閪痕就真, 扮哂嘢.

回覆 95# cheapcheap123 的帖子

頂啊!👏🏻👏🏻👏🏻🤭頂~引喎!😏☕😁👍🏻

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-26 13:01 發表 查看引用來源

夜晚食飯時養父同養母講話係醫院撞到個同倉朋友輝哥, 仲約左過兩日星期六上黎食飯, 養母即時同我講話有人上黎食飯著返好啲呀!唔好依家咁著條睡裙上面真空下面一條底底呀!要帶返個bra 呀!亞嫂話大熱天時仲要帶埋個bra箍 ...
頂呀!🤭

加油c兄文章精彩動人有畫面

引用:
原帖由 petersun 於 2023-7-27 19:11 發表 查看引用來源
加油c兄文章精彩動人有畫面
星期六晚亞嫂收工回家見到輝哥及養父坐係梳化度淫淫笑吹緊水, 同輝哥打完招呼後, 養父話亞女你無口福啦!今日輝哥買左好多海鮮上黎, 輝哥以前係做廚房架, 所以頭先都係佢煮, 你媽咪都唔得食得幾滋味, 亞嫂即刻咋嬌話輝哥偏心,下次要煮比佢食, 輝哥話okok無問題, 養父話媽咪係廚房切緊生果, 你入去幫手.

亞嫂一入廚房就見到養母身穿一件薄如蝉翼睡裙, 上下真空, 成對34D波波, 大羅友及黑森林現哂出嚟, 亞嫂話養母曳曳呀!早幾日叫佢著返好啲, 自己就上下真空咁都得, 養母話天氣熱呀嘛!亞嫂同養母講唔好解釋, 早兩晚聽到佢同養父傾偈知道哂, 並同養母講頭先果餐好味嗎?飽唔飽呀?養母咀角含春一路點頭一路話飽, 話好滿足, 亞嫂同養母講下次要預埋佢, 養母話你自己問下養父肯唔肯先啦!

生果切好後, 亞嫂同養母攞生果出嚟, 養父話頭先同養母係廚房傾乜嘢呀?亞嫂咋嬌話養母有好野食都唔留返啲比佢食,輝哥話下次等埋亞嫂返嚟先煮, 亞嫂話多謝輝哥並.亞嫂 跟住同輝哥講養母著條睡裙新買返黎靚唔靚呀?著得性唔性感呀?輝哥點頭話好性感, 亞嫂話早兩日養母同佢講話有人上嚟食飯叫佢著返好啲,唔好失禮人,點知佢自己又貪靚著到咁.

養父話輝哥係自己人點同呢!而且天氣又咁熱, 咁樣著舒服輕鬆啲呀嘛!跟住仲拉養母埋佢同輝哥身邊, 及話你媽咪身材又唔係唔見得人,有波有羅點會失禮人呀? 係咪呀輝哥?輝哥正在扮打量一下養母身材時(今日佢下畫都食咗媽咪啦扮哂野), 養母就話亞女係度架正經啲啦你哋.

亞嫂話佢都大個女啦唔怕啦!唔怕話埋輝哥你知媽咪後生果陣都唔正經得去边. 成日玩露出架. 以前佢細個果陣媽咪帶佢去泳池遊水都一定係著比堅尼, 都唔知幾多男人昅佢, 係沙灘就更加多人昅,尤其是沖身果陣時成日拉到件泳衣開一開驚死附近D麻甩佬睇唔到咁, 仲有呀.........

養母截停亞嫂講野話亞嫂唔熱架咩, 成身汗去沖個涼先啦!亞嫂感覺到養母嬲嬲地,所以話知道依家去沖涼先, 叫輝哥慢慢坐.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-31 08:55 發表 查看引用來源

星期六晚亞嫂收工回家見到輝哥及養父坐係梳化度淫淫笑吹緊水, 同輝哥打完招呼後, 養父話亞女你無口福啦!今日輝哥買左好多海鮮上黎, 輝哥以前係做廚房架, 所以頭先都係佢煮, 你媽咪都唔得食得幾滋味, 亞嫂即刻咋嬌話 ...
阿嫂幾時上場?😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆