上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
135  77.9k

回覆 103# cheapcheap123 的帖子

會吾會好快有淫亂四P情節上演呢?!!!!!

引用:
原帖由 m2y 於 2023-8-17 15:56 發表 查看引用來源
會吾會好快有淫亂四P情節上演呢?!!!!!
正當輝哥從後摸住亞嫂羅友行出門口之際, 養父出聲叫輝哥今晚留係度瞓喇, 橫掂依家又咁夜,輝哥又住係劏房地方細及污糟, 不如係度瞓, 此時亞嫂即刻成隻奶挨住輝哥手臂話今晚係度瞓啦!橫掂佢張床都可以瞓到兩個人, 正在猶豫之際, 亞嫂已拉回輝哥入屋, 及話唔緊要大家一家人嘛!輝哥話佢無帶衫係度, 唔怕啦!沖完涼不用著衫直接上床瞓囉!

正當輝哥從後摸住亞嫂羅友行出門口之際, 養父出聲話橫掂依家又咁夜,輝哥又住係劏房地方細及污糟, 不如係度瞓, 此時亞嫂即刻成隻奶挨住輝哥手臂話今晚係度瞓啦!橫掂佢張床都可以瞓到兩個人, 正在猶豫之際, 亞嫂已拉回輝哥入屋, 及話唔緊要大家一家人嘛!輝哥話佢D衫污糟又無帶衫係度, 亞嫂話唔怕啦!沖完涼唔使著衫直接上床瞓囉!橫掂佢自己都習慣裸睡嘅, 大家都無著衫咪唔怕尴尬囉!

亞嫂話輝哥你成身汗不如由佢幫輝哥沖過涼先,並話輝哥辛苦咗成日, 煮飯比養父母食又以往咁照顧養父, 依家由佢照顧番輝哥啦!講完都未等輝哥回覆就幫輝哥脱過清光, 當除咗條底褲時彈出一條6吋多長巨鵰. 睇到亞嫂呆一呆, 因佢過往食過果啲腸仔都係係得4吋左右, 依家有條6吋幾7吋司华力腸係前面, 真係又驚又喜.

亞嫂望住條巨鵰停咗幾秒後, 就帶輝哥入廁所沖涼, 此時輝哥亦不客氣攬住亞嫂互打茄輪, 撫摸亞嫂對奶, 羅友及海胆, 並話後世女對波真係唔同, 又白又弹手. 而亞嫂亦揸住輝哥條撚係咁上下咁chok, 並話好大條又好硬, 之後更踎低幫輝哥含撚, 輝哥合埋雙眼及按下亞嫂頭部享受口交服務之際, 廁所門打開.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-8-19 10:17 發表 查看引用來源

正當輝哥從後摸住亞嫂羅友行出門口之際, 養父出聲叫輝哥今晚留係度瞓喇, 橫掂依家又咁夜,輝哥又住係劏房地方細及污糟, 不如係度瞓, 此時亞嫂即刻成隻奶挨住輝哥手臂話今晚係度瞓啦!橫掂佢張床都可以瞓到兩個人, 正在 ...
第一個留言支持!Cheap兄加油
輝哥都要俾啲力🤣

加油,等睇好戲!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 m2y 於 2023-8-21 18:38 發表 查看引用來源
加油,等睇好戲!!!!!!!!!!!!!
當廁所門突然被打開後, 嚇到亞嫂將口中含住輝哥條巨鵰吐出, 望向廁所門, 見到已經全裸的養母企係廁所門外, 養母淫淫笑話唔使驚繼續啦!養母話係養父叫佢一埋廁所服服待輝哥嘅, 跟住就入廁所與輝哥打茄輪, 亞嫂继續含撚, 養父就坐係廁所門口睇到津津有味, 並話好刺激好撚淫.

輝哥自己就諗都諗唔到放出監無耐, 可以比兩母女服待, 兩個女人輪流幫佢含撚, 打茄輪, 又有四條堅挺奶奶比佢玩及啜, 更刺激係可以係佢地老公老豆面前玩佢哋呀!爽到爆.
輝哥為免走火無得玩亞嫂呢個世姪女, 所以玩左無耐就帶亞嫂入左房,

將亞嫂放落床後大家互打茄輪及撫摸對方身體, 輝哥用條撚不斷係亞嫂閪邊滑下滑下但又無插入, 最後要亞嫂要主動出聲叫輝哥插佢, 輝哥話無套喎, 亞嫂下面滴哂水叫輝哥打真軍直接屌佢, 不過話佢未試過比咁大條撚屌過, 叫輝哥慢慢入.

輝哥先將龟頭攝入小小個閪度, 然後整過龟頭慢慢插入, 期間亞嫂話痛呀叫慢慢入, 如是者慢慢就整條巨龍完全入哂, 然後慢慢抽插, 亞嫂除初初果兩三下有小小痛外, 跟住D快感及淫水就湧出來, 亞嫂就不理房外有養父母睇住, 係房入大聲呻吟話, 噢.....噢.....好舒服呀!......好舒服呀!可以大力啲屌佢呀!好鍾意呀!輝..哥..好愛你呀......
基本上果晚祗啲隣居有打開木門就聽到亞嫂嘅呻吟聲及輝哥屌亞嫂時所發出嘅啪啪聲...

回覆 115# cheapcheap123 的帖子

👏🏻👏🏻😁…正喎!🤤☕

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-8-24 09:49 發表 查看引用來源

當廁所門突然被打開後, 嚇到亞嫂將口中含住輝哥條巨鵰吐出, 望向廁所門, 見到已經全裸的養母企係廁所門外, 養母淫淫笑話唔使驚繼續啦!養母話係養父叫佢一埋廁所服服待輝哥嘅, 跟住就入廁所與輝哥打茄輪, 亞嫂继續含 ...
多谢楼主,继续加油。

回覆 115# cheapcheap123 的帖子

唔怪得呀嫂D功夫咁勁,原來有人一齊修練

引用:
原帖由 li2008 於 2023-8-25 06:58 發表 查看引用來源
唔怪得呀嫂D功夫咁勁,原來有人一齊修練
師兄你點知亞嫂功夫勁, 唔通你係座頭或外賣佬?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-8-24 09:49 發表 查看引用來源

當廁所門突然被打開後, 嚇到亞嫂將口中含住輝哥條巨鵰吐出, 望向廁所門, 見到已經全裸的養母企係廁所門外, 養母淫淫笑話唔使驚繼續啦!養母話係養父叫佢一埋廁所服服待輝哥嘅, 跟住就入廁所與輝哥打茄輪, 亞嫂继續含 ...
有料!😎一打二

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆