上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
135  77.4k

等到心痒痒,師兄快点更新!🙏

引用:
原帖由 china2008 於 2023-6-30 21:07 發表 查看引用來源
等到心痒痒,師兄快点更新!🙏
(亞嫂可光明正大係養父母前脱光)

有次亞嫂同養父玩完成人遊戲後, 比養父錫到對奶全部都係口水及成身汗, 自己光脱脱去左沖涼, 當 亞嫂光脱脱沖完涼由廁所行出來, 見養母突然早左返屋企開門入緊屋, 亞嫂即時用手遮住對奶,另一隻手遮住下面, 仲扮到尷尷尬尬同養母講, 話佢一頭先大頭蝦沖涼唔記都攞衫入廁所, 所以沖涼後就光脱脱行出嚟返房著衫, 並無外人係度, 剩係得老豆係屋企見到, 應該唔怕掛.

此時養母就話緊係唔怕啦!傻豬黎嘅, 大家一家人黎嘛!係屋企唔著衫好平常遮.
養母話平時佢幫養父沖涼, 佢都係同養父一齊沖涼, 沖涼後都係光脱脱行出黎入房先著衫都係咁啦!你都見到慣哂啦!一家人唔使怕醜啦!係屋企唔著衫好多家庭都係咁啦, 好平常遮.  
尤其依其夏天, 屋企又無裝冷氣, 若果亞女覺得熱就係屋企唔好著衫囉,涼快D,  最緊要就係唔好比D街坊見到你無著衫遮!費事自己個樣靚身材正嘅乖女比人睇蝕啦!係屋企就可以輕鬆啲, 左乜依家仲用手遮住, 唔使啦!跟住亞嫂便放開手, 養母即時話亞女真係大個女左, 有波有羅, 真係引死出面啲麻甩佬, 死佬睇下個女係咪大個女, 亞嫂扮下怕怕醜醜轉身比養父睇, 養父話亞女真係正引死人, 養母即係鬧養父咗乜睇到眼定定, 無你份, 佢係你個女嚟㗎! 跟住叫養父綁好D欖閘塊布條帶呀!唔好好似依家咁鬆開哂, 開到成個大窿係度, 比人睇蝕咗個女, 養父話緊係唔可以比人睇蝕個女啦, 會綁緊D.
之後仲趁養母不覺時, 打眼色比亞嫂話佢醒目.

自始以後, 所以亞嫂係夏天時, 不論養母在不在家, 佢都全裸係屋內活動, 就算養母收工回來見到亞嫂光脱脱坐係養父隔離大家有講有笑睇電視, 都唔覺得好平常, 仲話亞嫂真係乖女咗, 近排同養父感情好咗好多, 其實養母又點諗到入屋前 養父仲啜緊亞嫂對奶摸緊亞嫂個羅及鮑魚仔呀!

期待更新!!!亞嫂真淫人所不能。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-30 21:57 發表 查看引用來源

有次亞嫂同養父玩完成人遊戲後, 比養父錫到對奶全部都係口水及成身汗, 自己光脱脱去左沖涼, 當 亞嫂光脱脱沖完涼由廁所行出來, 見養母突然早左返屋企開門入緊屋, 亞嫂即時用手遮住對奶,另一隻手遮住下面, 仲扮到尷 ...
咁養父有冇一齊唔著??養父仲會同亞嫂玩咩成人遊戲??

引用:
原帖由 li2008 於 2023-7-1 02:28 發表 查看引用來源
咁養父有冇一齊唔著??養父仲會同亞嫂玩咩成人遊戲??

(養父母亞嫂三人一起沖涼).

有日養母叫亞嫂幫手同養父沖涼, 養母話第日佢返鄉下幾日時 識得點樣幫養父沖涼, 當然亞嫂養父母三人都係全裸啦!一來不會弄濕衣服二來順便沖埋涼,  亞嫂一入浴室主動幫養父身體搽梘液及幫養父洗條賓州, 先自己雙手搽滿沖涼液, 然後慢慢搽落養父條賓州捽下佢, 再劣起包皮幫佢洗乾淨入面D九屎及滑潺潺液體, 跟住又用手掃下養父羅友, 掃下落D掃下又落D到屎眼時, 就直接來回慢慢掃養父屎眼位置, 間中貪得意仲用手指篤入小小屎眼入咗面, 此時聽到養父叫左一聲「呀!」亞嫂話係咪整痛佢呀?, 養父話唔係洗得佢好舒服, 手勢仲好過養母。

養母即時話你執到啦有亞女幫你沖涼, 及同亞嫂講話你之前同幾條仔拍過拖大個女架啦!幫養父洗賓州唔使怕醜,大家一家人嘛,仲有都唔怕養父佢亂嚟, 佢已經硬唔起,性無能架, 唔係點會到依家都係軟皮蛇咁.

見到養父頭dup dup 無哂心機, 亞嫂即時話唔緊要啦!日後我哋三個人一齊沖涼, 亞嫂就負責幫佢洗撚, 跟住三個人互相幫對方搽沖涼液, 仲問養母好唔好?養母即時話好, 仲話亞女真係孝順.

亞嫂話養父頭先舒服完, 依家輪到佢都要舒服, 即時叫養父幫佢對波及下面搽沖涼液, 養母又話要舒服玩埋一份, 如時者, 三個人係廁所沖涼都超過成個鐘先出返嚟, 沖涼後三個人都光脱脱返入房瞓埋同一張床上攬住大家, 三個人都話頭先好舒服同埋未試過咁開心,  同埋一家人親蜜啲原來係咁溫馨!一早就應該一齊沖涼及瞓埋一齊啦!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-1 07:38 發表 查看引用來源

第日佢返鄉下幾日時 識得點樣幫養父沖涼, 亞嫂仲即時等佢試下幫養父洗條賓州, 先自己雙手搽滿沖涼液, 然後慢慢搽落養父條賓州捽下佢, 再劣起包皮幫佢洗乾淨入面D九屎, 跟住又用手掃下養父羅衣, 掃下落D掃下又落D到 ...
以前啲公屋廁所閪罅咁多位點三個人一齊沖涼呀?
重作啦😏😏😏

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-7-1 09:48 發表 查看引用來源

以前啲公屋廁所閪罅咁多位點三個人一齊沖涼呀?
重作啦😏😏😏
唔係果啲16層高嘅公屋, 係新小小嘅H字型公屋, 廁所比較大小小, 但都係細, 不過三個人勉勉強強都可以嘅。

睇到硬了,我都想一起洗,師兄加油!!

養父性無能,有冇用手插閪吼?

引用:
原帖由 china2008 於 2023-7-1 13:38 發表 查看引用來源
睇到硬了,我都想一起洗,師兄加油!!
去廁所打過飛機先囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆