上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
135  77.4k

引用:
原帖由 china2008 於 2023-7-1 13:38 發表 查看引用來源
睇到硬了,我都想一起洗,師兄加油!!
(倆母女齊齊玩露出)

自從上次一家三口一齊沖涼後, 屋企已經变左愛登士家庭, 養母同亞嫂係屋企都唔會著衫, 養父就有著衫, 始終男人唔著衫比街坊見的話會話非禮, 女人係屋企唔著衫比人見到, 最多話佢唔知醜死姣婆遮, 男人就麻煩囉!

養母同亞嫂大家係屋內無著衫過咗一星期左右, 亞嫂發現掛係欖閘上的布塊愈來愈鬆, 導致布塊與欖閘左右兩边的隙縫愈來愈大, 加上風力關係, 吹開了個大窿, 普通人係門口經過都可以透過大窿望得好清楚屋內情況, 細問之下原來係養母所為.

養母話有一晚亞嫂去咗街未返, 佢係屋企全裸做家務時發現隔離屋陳生成日係門口行來行去, 及後發原來係度裝佢,當時覺得幾刺激及興奮下面仲濕濕地添, 所以咪整下條門口布塊囉, 等陳生唔使裝得咁辛苦嘛!

亞嫂話養母依家將布塊整短左好多喎. 由原本塊布下面果截可以遮到去佢大脾位置, 依家改短至佢腰部位置, 只要行近門口就成個羅友比人見哂, 走哂光比人睇喎!

養母:亞女你又唔係無本錢比人睇!比人睇下又唔蝕底得去边嘅, 怕乜嘢呀!

亞嫂講: 亞媽你之前又唔係咁講嘅, 叫老豆綁好D門口布塊,驚佢走光蝕底比你嘅.養母話: 之前以為走光剩係派福利比D男人, 自己無着數呀嘛!自己試過比人裝後, 知道比陌生男人裝係會帶來興奮及快感就唔同啦.

嫂: 媽媽原來你都咁曳曳及咸濕嘅。仲有媽媽你都係40幾, 有靚樣, 有波有羅, 有身材, 對波仲大過佢, 點止街坊陳生想裝你, 應該仲有好多街坊想裝亞媽你多過佢啦!
之後大家係度哈哈淫笑!

正啊!母女都是好淫。👍👍👍👍👍

支持,好好睇,硬晒晒

係時候要更新啦!好睇的嘢不要停。

寫得好過癮,其待新一輪更新

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-29 13:53 發表 查看引用來源
咸濕養父俏養女

本故事純屬虛構, 如有類同實屬巧合:

同你地分享一件亞嫂陳年往事:

話說亞嫂自出世後, 父母棄養, 並由養母湊大, 而養父則係亞嫂18歲左右才放監出來, 養母則需要輪班工作, 所以多數屋內袛得亞嫂及 ...
Cheap兄:可能標題係『嫂嫂目露胸光之掘起』更加貼題🤣

引用:
原帖由 m2y 於 2023-7-4 14:14 發表 查看引用來源
多謝欣賞🙏🙏🙏🙏🙏

引用:
原帖由 m2y 於 2023-7-4 14:14 發表 查看引用來源
(倆母女改穿性感睡衣)
自從亞嫂與養母無時無刻都光脱脱係屋內活動後,  門口真係多咗好多人行來行去裝入屋, 有啲更停下腳步係門口昅, 亞嫂畢竟都只係一個18歲少女係怕醜啲, 所以亞嫂一見到有人停係度望就會好似樹熊咁攬住個養父話比人昅到好尷尬呀!叫養父用手遮住佢個羅友唔好比人睇到. 養母就會出聲鬧個街坊話昅下就算啦!仲企定定唔郁係度睇, 想嚇親佢個女呀!跟住個街坊即刻耍哂冧就走.

雖然多咗人係門口成日裝入屋, 滿足到養母及亞嫂比人視姦嘅快感, 但另一方面亦聽到好多街坊話亞嫂同養母係屋內養父面前成日唔著衫四圍行, 是一對不知羞恥嘅放蕩淫母女等等说話. 養母覺得全裸通屋走又好似唔係唔好, 啲人又企係門口度裝嚇親個女.

故此養母就買咗好多套唔同款式,顏色吊帶蕾絲性感透薄睡裙返嚟著, 上面真空, 入面就一條性感 蕾絲底褲. 養父話佢哋咁樣著好誘惑, 身材若隱若現正到爆.

而亞嫂及養母都話咁樣著性感得黎又唔會覺得尷尬, 同樣又有果種比人視姦快感, 而且仲可引死D男人之餘又可以塞住果啲師奶八婆把口唔好話佢哋係唔著衫打開門通屋走嘅說話.

自從著咗呢類型睡裙後, 亞嫂亦唔會再覺得尷尬比街坊昅, 因始終有塊薄布遮住身體嘛!唔怕比人睇仲會主動同啲街坊打招呼添.

後來果啲師奶仲問番養母轉頭, 問啲睡裙係边度買話架, 想買番幾條嚟著. 自始再無聽到任何閒言閒話了.

題外話以前我自己仲係10歲左右細路仔時, 當時大家街坊衣著都係抄來抄去, 例如你買咗件衫, 褲, 睡衣衫裙, 若果著得好睇就會照抄買回來著, 我记得當年興著透明碎花睡衣裙或短袖衫三角骨透明睡衣. 家家户户嘅師奶仔或大姐姐都會著, 好多時見到佢哋著住透薄睡衣(有時更無帶bra) , 係背光情況下在走廊晾衫, 真係現哂成對奶連lin頭都睇到, 真係引死我呢啲細路仔架. 何況果啲成年男人, 當年成日聽到師奶話掛係走廊D胸圍底褲成日比人偷架.

不知各位師兄師姐有冇同感呢?

回覆 28# cheapcheap123 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻☕正😬

正嘢,幻想衣著性感的亞嫂在面前!👍👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆