上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
135  77.4k

糸呀個時有人偷胸圍底褲了

c兄加油寫多此等待你出文章

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-7-1 09:48 發表 查看引用來源

以前啲公屋廁所閪罅咁多位點三個人一齊沖涼呀?
重作啦😏😏😏
三人同沖都唔洗關門,某的公屋個廁所大少少,又或者個露台無咁多雜物。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-30 06:19 發表 查看引用來源

(與養父有身體接觸)
以前啲公屋家家户户都打開木門, 只關上一度欖閘, 而欖閘中間位置則綁上一塊布塊用作遮掩保留小小私隱, 但要通風關係又不能太大塊, 所以啲高小小街坊行過你門口可以清楚望到屋入面, 踎低又見到哂 ...
其實,7,80年代的人窮,無咁多錢買冷氣,都係用呢招,不過係單女(放學後,放工後,亞媽買餸未番之類,女唔會向亞媽全祼,一定鬧),夫婦就唔洗講,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 14:28 發表 查看引用來源
其實,7,80年代的人窮,無咁多錢買冷氣,都係用呢招,不過係單女(放學後,放工後,亞媽買餸未番之類,女唔會向亞媽全祼,一定鬧),夫婦就唔洗講, ...
多謝師兄代我講出當年實況.

回覆 35# cheapcheap123 的帖子

👌🏻👏🏻👏🏻支持☕又期待後文😉…

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 15:47 發表 查看引用來源
多謝師兄代我講出當年實況.
其實以前的家庭尺度好鬆,無咁多顧忌,例如無間房的公屋,個個仔女瞓地,父母等仔女瞓左先開工,如果早熟的,半夜聽到雜聲都會好難頂,老豆著孖煙通當面褲,上下格碌架床,如此類推的走光情節經常見怪不怪。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 16:19 發表 查看引用來源
其實以前的家庭尺度好鬆,無咁多顧忌,例如無間房的公屋,個個仔女瞓地,父母等仔女瞓左先開工,如果早熟的,半夜聽到雜聲都會好難頂,老豆著孖煙通當面褲,上下格碌架床,如此類推的走光情節經常見怪不怪。 ...
家父以前會俾錢阿哥帶我哋啲細嘅落街買嘢食同玩一陣, 佢就把握呢個時段做佢想做嘅事.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 16:19 發表 查看引用來源
其實以前的家庭尺度好鬆,無咁多顧忌,例如無間房的公屋,個個仔女瞓地,父母等仔女瞓左先開工,如果早熟的,半夜聽到雜聲都會好難頂,老豆著孖煙通當面褲,上下格碌架床,如此類推的走光情節經常見怪不怪。 ...
當時男人剩著孖煙面當面褲, 及女人著透視睡衣, 全部都平常離開單位, 行經走廊通道去出面公共廁所辦大事或沖涼架.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 16:43 發表 查看引用來源
當時男人剩著孖煙面當面褲, 及女人著透視睡衣, 全部都平常離開單位, 行經走廊通道去出面公共廁所辦大事或沖涼架.
七層大廈公廁公共浴室會多嘢睇啲, 相信了解嘅師兄唔多, 老鍊咁耐年前, 老嘢先知道.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆