上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
135  77.4k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-6 16:55 發表 查看引用來源

七層大廈公廁公共浴室會多嘢睇啲, 相信了解嘅師兄唔多, 老鍊咁耐年前, 老嘢先知道.
我唔係呢隻,我係獨立廁所,不過家家無冷氣,夏天,老的中的嫩的都好鬆懈。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 16:43 發表 查看引用來源
當時男人剩著孖煙面當面褲, 及女人著透視睡衣, 全部都平常離開單位, 行經走廊通道去出面公共廁所辦大事或沖涼架.
以前果隻房門口塊布簾呢,唔知睇過幾多春光(人地屋企)。。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-29 13:53 發表 查看引用來源
咸濕養父俏養女

本故事純屬虛構, 如有類同實屬巧合:

同你地分享一件亞嫂陳年往事:

(亞嫂比養父裝沖涼)
話說亞嫂自出世後, 父母棄養, 並由養母湊大, 而養父則係亞嫂18歲左右才放監出來, 養母則需要輪班工作, 所以 ...
最終有無飛機餐?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-6 16:55 發表 查看引用來源

七層大廈公廁公共浴室會多嘢睇啲, 相信了解嘅師兄唔多, 老鍊咁耐年前, 老嘢先知道.
我住公屋係兩户人家共用設係走廊的廁所, 要抽水去廁所沖涼比較麻煩, 所以有部份家庭會係屋企沖涼, 自然就會春光咋洩啦!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 20:38 發表 查看引用來源
我住公屋係兩户人家共用設係走廊的廁所, 要抽水去廁所沖涼比較麻煩, 所以有部份家庭會係屋企沖涼, 自然就會春光咋洩啦!
益自家人定益走廊人?

回覆 44# cheapcheap123 的帖子

哦~…邊區?😯…………

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 20:38 發表 查看引用來源
我有同學都係咁,生女(細妹)係麻煩的,係露台,其實係廚房坐地下,唔開燈沖,仲要用桶,著好衫先可以企起身,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 20:53 發表 查看引用來源
益自家人定益走廊人?
我屋企係抽桶水去廁所沖涼的, 益唔到自家人.
但有D年輕夫婦或子女仲係BB時, 就會係屋企沖涼, 正如師兄所講露台細, 廚房又係度,  好多時都會沖涼後行出來換衫, 你又見到好多好野.

引用:
小弟以前住過嘅葵涌新區正是呢款, 唔少住戶會喺廚房用埋嚟沖涼, 唔可以整濕爐灶要踎低沖, 細路哥時經常過隔離玩, 就有次唔小心睇到師奶沖涼, 亦係人生第一次見到女性裸體, 當然大個啲先知係乜嘢事, 個師奶又冇認真咁鬧我, 細路仔唔識嘢.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 17:18 發表 查看引用來源
我唔係呢隻,我係獨立廁所,不過家家無冷氣,夏天,老的中的嫩的都好鬆懈。
師兄際遇幾好, 咁鬆懈𥄫唔少嘢, 以前聽同學講多, 自己冇乜機會𥄫到.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆