上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
135  77.4k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-7 09:56 發表 查看引用來源

小弟以前住過嘅葵涌新區正是呢款, 唔少住戶會喺廚房用埋嚟沖涼, 唔可以整濕爐灶要踎低沖, 細路哥時經常過隔離玩, 就有次唔小心睇到師奶沖涼, 亦係人生第一次見到女性裸體, 當然大個啲先知係乜嘢事, 個師奶又冇認真 ...
街坊,小弟有同學住舊式葵涌村,果次仲係2條友跑去對面山裝同學個妹沖涼,不過就係頭先咁講,沖好,著好衫先起身,車。。。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-7 07:00 發表 查看引用來源
我屋企係抽桶水去廁所沖涼的, 益唔到自家人.
但有D年輕夫婦或子女仲係BB時, 就會係屋企沖涼, 正如師兄所講露台細, 廚房又係度,  好多時都會沖涼後行出來換衫, 你又見到好多好野. ...
先至無呢的機會。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-7 10:00 發表 查看引用來源

師兄際遇幾好, 咁鬆懈𥄫唔少嘢, 以前聽同學講多, 自己冇乜機會𥄫到.
係人地屋企窗口望人地屋企(2座大廈L型),或同學屋企的細妹午睡(有同學睇到一邊全個,但我好乖仔無望入人地間房),我自己全男班,邊有一家親。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-7 13:36 發表 查看引用來源
係人地屋企窗口望人地屋企(2座大廈L型),或同學屋企的細妹午睡(有同學睇到一邊全個,但我好乖仔無望入人地間房),我自己全男班,邊有一家親。 ...
L型好近距離,以前見低層啲嘅大叔冇著褲喺屋四圍行, 屋企冇女人.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-7 13:32 發表 查看引用來源
街坊,小弟有同學住舊式葵涌村,果次仲係2條友跑去對面山裝同學個妹沖涼,不過就係頭先咁講,沖好,著好衫先起身,車。。。
對面山係咪伍少梅下面, 對正42座, 小弟讀嘅小學正是對面仁立.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-7 07:00 發表 查看引用來源
我屋企係抽桶水去廁所沖涼的, 益唔到自家人.
. ...
以前見有𡃁仔喺隔離格擒高裝人沖涼(頂位係鐡絲網).

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 10:47 發表 查看引用來源

L型好近距離,以前見低層啲嘅大叔冇著褲喺屋四圍行, 屋企冇女人.
邊個男人唔鍾意任劍揮?1家3代我都睇過。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 10:49 發表 查看引用來源

對面山係咪伍少梅下面, 對正42座, 小弟讀嘅小學正是對面仁立.
唔係,應該只是走上對面座樓(唔會係山頭,怕有蚊),好似平層或高1層,果陣7幾年尾8幾年頭,治安好,無人逗,伍少梅及足蕭明幾十年,仲要係簫明妹自己行埋黎牙開比你睇,果個年代,唔係而家,而家加左走光板好多十年。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 10:52 發表 查看引用來源

以前見有𡃁仔喺隔離格擒高裝人沖涼(頂位係鐡絲網).
半推半就啦,乜你咁衰架,鬧完就算,唔會上門投訴,可能以前豆丁無殺傷力。

引用:
原帖由 china2008 於 2023-6-30 00:41 發表 查看引用來源
養父有冇屌咗養女,刺激!
繼續寫……….

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆