上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
135  77.9k

加油繼續寫下加油加油

引用:
原帖由 petersun 於 2023-7-13 08:33 發表 查看引用來源
加油繼續寫下加油加油
Delete..….……

引用:
原帖由 petersun 於 2023-7-13 08:33 發表 查看引用來源
加油繼續寫下加油加油
某日下午實在太熱,養父話要沖涼降下溫,亞嫂亦熱到成身汗, 所以帶同養父一起去廁所沖涼, 沖涼期間,養父話亞嫂身材咁好, 有波有羅, 皮膚又白又滑, 對波又弹手又挺, 後生女真係唔同啲, 亞嫂話唔係同條仔散咗都唔會益你啦!養父話自己執到, 估唔到坐完二十幾年監出番嚟有兩條女比佢玩.

沖完涼後, 兩個都話攰, 故衫都無著真接上床, 亞嫂攬住養父條話自屋企多左個男人後就無咁靜焗, 尤其是養母都開心咗.

養父話你亞媽緊係開心啦!晚晚要佢幫佢奶閪毒龍加指插先肯瞓呀!並話亞嫂應該好撚淫, 對住呢個名義上係養父只有兩個月時間就已經光脱脱同佢上床仲要比佢摸勻全身.亞嫂話佢係幾淫架,唔係都唔會第一次同佢沖涼就幫佢洗賓州啦!跟住一路摸住養父條撚話最衰養父條撚唔識硬啦...等等說話就瞓着咗.

直至養母收工回來見到到亞嫂同養父光脱脱瞓着, 而且亞嫂仲係揸住養父條撚, 要養母拍醒先識醒, 亞嫂呆一呆都未諗到點講, 養母話亞女你都咁大個係有呢方面需要, 仲有晚晚都比你聽到佢同養父係度happy ,自己又無份, 晚晚係度自摸又係好難忍嘅, 今晚有需要就自己過嚟啦!

養母仲話亞嫂下次同養父一齊瞓時記得拉番埋房門塊布廉, 唔係D街坊係門口見到又多說話講架啦!亞嫂話養父母夜晚搞野都係拉開塊布, 佢都係有樣學樣, 咁樣通風啲無咁熱, 同埋好似刺激啲, 養母話之前夜晚隔離屋果個陳生係門口偷裝又係幾刺激興奮嘅, 你唔怕比人睇到就無問題啦!

有亞嫂這样的淫母女龄居真好!

引用:
原帖由 china2008 於 2023-7-16 08:36 發表 查看引用來源
有亞嫂這样的淫母女龄居真好!
當年係公屋走廊真係半夜聽到啲呻吟聲此起彼落㗎.
男街坊剩係著條孖煙而女街坊則著薄如嬋翼睡衣係走廊四圍行或晾衫, 此情況係當時相當普遍, 仲有經過他人單位望入屋內真係春光無限.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-14 09:26 發表 查看引用來源

某日下午實在太熱,養父話要沖涼降下溫,亞嫂亦熱到成身汗, 所以帶同養父一起去廁所沖涼, 沖涼期間,養父話亞嫂身材咁好, 有波有羅, 皮膚又白又滑, 對波又弹手又挺, 後生女真係唔同啲, 亞嫂話唔係同條仔散咗都唔會益你 ...
樓主 繼續寫 好好睇

會吾會發展出淫乱3p呢,好想睇!!!!!

引用:
原帖由 小福星 於 2023-7-16 09:24 發表 查看引用來源
樓主 繼續寫 好好睇
多謝欣賞.......

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-16 15:27 發表 查看引用來源

多謝欣賞.......
好故事……….

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆