上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
135  77.9k

回覆 77# cheapcheap123 的帖子

師兄几時再有更新,好想睇淫母女的淫事!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-21 17:22 發表 查看引用來源
正👍🏻夠吸引🤤🤤露出+偷窺👍🏻
由於養父體弱所以亞嫂都會陪養父到醫院覆診, 有次養父係醫院內見番係監房所認識同倉獄友輝哥(40歲)左右, 並介紹亞嫂比輝哥識話呢個係佢個女, 輝哥話好靚女喎! 養父話普通啦見得下人, 亞女好孝順㗎成日陪佢跟出跟入, 仲有你知啦佢行動唔方便, 所以日常起居飲食都要人照顧, 就算沖涼都要人幫手, 不過亞女都算唔話得.雖然唔係佢親生但都好孝順會幫佢沖涼.

你知啦屋企個廁所又唔係大, 成日都會整濕埋亞女D衫, 所以亞女都會除埋衫褲同佢一齊沖涼, 輝哥即時話亞女唔係你親生都咁抵得諗幫你沖涼, 老李(養父花名) 你執到啦!
亞嫂話當正養父係佢親生老豆 大家一家人, 所以一齊沖涼唔會有尷尬架, 反而係沖涼期間 互相幫對方搽梘液仲增進父女情添. 此時輝哥望下亞嫂對奶又望下養父後, 咀角有啲淫笑並話亞嫂咁細個已經咁孝順真係難得.

養父話輝哥係監房時幫佢唔小架, 情同兄弟, 所以亞女你要當輝哥都係你屋企人呀, 亞嫂話知道, 養父仲約輝哥過幾日上嚟食飯聚下舊.

回覆 82# cheapcheap123 的帖子

有故仔…要🤣擔櫈仔😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-23 21:55 發表 查看引用來源

由於養父體弱所以亞嫂都會陪養父到醫院覆診, 有次養父係醫院內見番係監房所認識同倉獄友輝哥(40歲)左右, 並介紹亞嫂比輝哥識話呢個係佢個女, 輝哥話好靚女喎! 養父話普通啦見得下人, 亞女好孝順㗎成日陪佢跟出跟入, ...
輝哥登場!睇黎可以入肉🤣正

兄弟登埸应該會4P哦!精彩!!

C兄之文章精彩期待寫多D謝謝

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-21 13:45 發表 查看引用來源

當晚半夜時份, 亞嫂聽到呻吟聲由隔離房傳出知道佢哋搞緊野,自己起身並自行脱光衣服行入養父母房,見佢哋玩緊六九, 一個含撚一個奶閪, 自己行去床頭比養父揸波及摸蜆, 一時間屋內傳出兩把女人呻吟聲, 噢!噢!......好舒 ...
一時又話不舉,一時又話69,邊句真?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-24 15:47 發表 查看引用來源
係軟鞭都照吮,好過無咁解.

回覆 88# cheapcheap123 的帖子

👍🏻👍🏻😅😁☕

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-24 15:47 發表 查看引用來源
ching 咁認真呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆