[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
11  77.9k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-30 06:19 發表 查看引用來源

以前啲公屋家家户户都打開木門, 只關上一度欖閘, 而欖閘中間位置則綁上一塊布塊用作遮掩保留小小私隱, 但要通風關係又不能太大塊, 所以啲高小小街坊行過你門口可以清楚望到屋入面, 踎低又見到哂.

所以亞嫂唔著衫係 ...
Cheap兄終於出手!👍🏿😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-29 13:53 發表 查看引用來源
咸濕養父俏養女

本故事純屬虛構, 如有類同實屬巧合:

同你地分享一件亞嫂陳年往事:

話說亞嫂自出世後, 父母棄養, 並由養母湊大, 而養父則係亞嫂18歲左右才放監出來, 養母則需要輪班工作, 所以多數屋內袛得亞嫂及 ...
Cheap兄:可能標題係『嫂嫂目露胸光之掘起』更加貼題🤣

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-23 21:55 發表 查看引用來源

由於養父體弱所以亞嫂都會陪養父到醫院覆診, 有次養父係醫院內見番係監房所認識同倉獄友輝哥(40歲)左右, 並介紹亞嫂比輝哥識話呢個係佢個女, 輝哥話好靚女喎! 養父話普通啦見得下人, 亞女好孝順㗎成日陪佢跟出跟入, ...
輝哥登場!睇黎可以入肉🤣正

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-24 15:47 發表 查看引用來源
一時又話不舉,一時又話69,邊句真?
唔硬係沖涼房捽下有癮喇🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-26 13:01 發表 查看引用來源

夜晚食飯時養父同養母講話係醫院撞到個同倉朋友輝哥, 仲約左過兩日星期六上黎食飯, 養母即時同我講話有人上黎食飯著返好啲呀!唔好依家咁著條睡裙上面真空下面一條底底呀!要帶返個bra 呀!亞嫂話大熱天時仲要帶埋個bra箍 ...
頂呀!🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-31 08:55 發表 查看引用來源

星期六晚亞嫂收工回家見到輝哥及養父坐係梳化度淫淫笑吹緊水, 同輝哥打完招呼後, 養父話亞女你無口福啦!今日輝哥買左好多海鮮上黎, 輝哥以前係做廚房架, 所以頭先都係佢煮, 你媽咪都唔得食得幾滋味, 亞嫂即刻咋嬌話 ...
阿嫂幾時上場?😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-8-12 17:54 發表 查看引用來源

不過唔緊要呀依家有個老豆仲好, 亞嫂一路講一路好似隻樹熊咁打開對腳騎係養父腰間攬住養父,一對32B波波壓向養父, 而養父亦順勢雙手揽住亞嫂由上而下不斷來回掃亞婦背脊及羅友, 輝哥看在眼裏話老李(養父)你 有個咁黐 ...
Cheap兄有料!期待下一篇MFF

DEL.........

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-8-19 10:17 發表 查看引用來源

正當輝哥從後摸住亞嫂羅友行出門口之際, 養父出聲叫輝哥今晚留係度瞓喇, 橫掂依家又咁夜,輝哥又住係劏房地方細及污糟, 不如係度瞓, 此時亞嫂即刻成隻奶挨住輝哥手臂話今晚係度瞓啦!橫掂佢張床都可以瞓到兩個人, 正在 ...
第一個留言支持!Cheap兄加油
輝哥都要俾啲力🤣

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-8-24 09:49 發表 查看引用來源

當廁所門突然被打開後, 嚇到亞嫂將口中含住輝哥條巨鵰吐出, 望向廁所門, 見到已經全裸的養母企係廁所門外, 養母淫淫笑話唔使驚繼續啦!養母話係養父叫佢一埋廁所服服待輝哥嘅, 跟住就入廁所與輝哥打茄輪, 亞嫂继續含 ...
有料!😎一打二

前往最後回覆