[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
33  77.9k

引用:
原帖由 li2008 於 2023-8-25 06:58 發表 查看引用來源
唔怪得呀嫂D功夫咁勁,原來有人一齊修練
師兄你點知亞嫂功夫勁, 唔通你係座頭或外賣佬?

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-8-25 11:32 發表 查看引用來源

有料!😎一打二
男上女下插完後, 輝哥反轉亞嫂身玩推車, 亞嫂趴係床上比輝哥從後推到啪啪聲時, 抬頭向前望向房門口時,見到到養父母已全脱光, 養父坐係櫈上, 養母就餵奶奶比養父食, 另一隻手就幫養父打飛機, 輝哥一路從後屌亞嫂時, 一路同養父講: 老李你老婆同個女 都好好屌, 又窄又多水, 你個女就預左窄, 點知你老婆都一樣咁窄, 好撚正, 養母話:佢成二十年都無比男人屌過, 緊係窄啦!

亞嫂叫輝哥唔好講咁多野啦!專心屌佢唔係下次唔比佢屌, 輝哥一聽到下次重有得屌即刻醒晨, 發狂咁屌亞嫂, 亞嫂被屌到發出嗚嗚....嗚...悽厲叫聲, 又講唔好咁大力呀!輝哥緊係繼續狂屌, 又拍打亞嫂羅友再加上撞擊亞嫂羅友所發出啪啪聲, 加上亞嫂淫叫!真係成條走廊都聽到.

此時見老李(養父)係養母參扶下行到床頭近亞嫂頭部位置, 亞嫂一口就含住養父條撚黎含, 老李(養父)更摸住亞嫂頭頂話真係乖女抵錫, 輝哥睇到目定口呆, 原來真係有呢啲淫亂家庭.

係興奮及刺激感加強下, 亞嫂感覺輝哥速度比前加快及下面條撚突然再漲大, 知到輝哥就快射, 叫輝哥射哂入去比佢呀!輝哥即時話無題, 今日你媽咪都係咁樣叫要中出佢, 之後輝哥果便全數射入亞嫂個閪入面, 然後抽出來睇到有精液流出, 亞嫂仲反身啜輝哥條撚將僅附着鳩頭小小精液都啜乾及吞下, 之後攬住輝哥話好愛佢, 叫輝哥多啲上嚟同佢做愛, 仲話要次次中出佢.輝哥話無問題一定次次砌到佢飽.

之後亞嫂同養母大家打下眼色, 就起身同養母交換位置,輝哥見亞嫂即時跪下幫老李(養父)含撚, 老李(養父)更摸住亞嫂頭頂話真係愈來愈淫蕩, 養母趁輝哥望到入神之際, 一口就含住輝哥條撚係咁啜, 仲瀨埋輝哥屎眼, 叫輝哥今晚好好服侍佢倆母女, 輝哥今次慘囉以為執到荀野可以食到倆母女, 點知自己係被食果個, 做左鴨先真

引用:
原帖由 m2y 於 2023-9-9 17:57 發表 查看引用來源
好其待有更新,有D心急想睇下文
自果晚同輝哥玩過4P後, 輝哥都好多時不論養父是否在家, 都會自己上嚟作客同亞嫂或養母做愛, 及後養父健康出問題入院後, 便一直沒有出來, 跟住就走了.

輝哥就正式係屋企居住, 有時仲帶左不同男性朋友上來作客, 老中青都有, 但以老年人居多約60-70左右, 輝哥話呢啲朋友係監房都好照顧生前老李(即養父), 所以每次輝哥帶啲男友上嚟, 亞嫂同養母都會同佢哋做愛或玩4P, 亞嫂同養母係有懷疑輝哥帶上來朋友是否養父啲朋友, 不過閪痕玩開左就不過問, 反正自己又有舒服,無所謂.

而果啲後生及中年男性多數就揾養母卜野, 另外果啲60至70亞伯就揾亞嫂屌閪, 初初亞嫂話哂都18歲卜卜脆, 起初都有啲唔慣要比啲亞伯屌, 但為左報恩就無辨法啦!慢慢都習慣咗比亞伯屌,  
而養母果邊就爽成日比人屌到啪啪聲, 爽到爆, 亞嫂話有陣時都會比啲下面硬過鐵既亞伯屌到爽嘅, 好彩果啲後生及中年大叔屌完養母後都會抖一陣後再同亞嫂執多濟或者過埋夜先走.

可能亞嫂自小已經有呢方面經驗, 所以依家要佢露出或同啲亞伯玩都比較適應.

初初養母有啲咋形話輝哥成日帶啲唔三唔四男人上嚟, 個個都話係養父啲恩人要同佢哋卜野都唔知真定假.

話輝哥有時自己唔玩睇住兩母女同人做愛,仲開心過自己做, 正一变態佬, 不過養母就即時比輝哥 話你倆母女咁大食佢一個人招架唔住, 仲有佢哋好似玩得幾開心陶醉喎, 若果唔鐘意就叫養父啲朋友唔上嚟囉!

亞嫂食大左,驚以後無得同人卜野, 所以即時話若果真係養父啲恩人, 而輝哥又覺得睇住佢倆母女比人玩會開心刺激嘅, 佢會配合架, 養母話嘅然亞女話無問題就算啦!其實輝哥心中有數啦!倆母女閪痕就閪痕啦!扮哂野.

有次養母同個亞叔做完愛後, 個亞叔漏左口風, 話佢唔係養父啲朋友, 只不過係輝哥爭佢哋錢話有淫賤兩母女玩,用來頂債項,  所以先冒係養父啲朋友, 實質係輝哥啲債主才真.

養母話若輝哥只係叫啲朋友上嚟玩兩母女都唔係問題, 但用佢哋身體嚟揾錢及頂債項就唔忍得,所以就將輝哥趕走無再見面.

而果啲係輝哥債主有陣時會上嚟唔係追數, 係想比錢同亞嫂或養母玩, 不過比養母鬧走左話當佢哋係雞呀!養母話若果比啲關心佢哋氹下, 就會同佢哋免費卜野都無問題, 不竟輝哥啲債主又屌得佢哋幾舒服既. 依家兩邊輸, 債主無得玩倆母女, 而倆母女又無得比男人慰藉回歸平談.

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-9-16 17:22 發表 查看引用來源

啲麻甩佬又係On 9嘅,一嚟就當人係雞!

俾得起錢不如買啲禮物,請阿嫂同養母出去食飯,當係媾女咁!阿嫂同養母俾佢哋氹得高興,自然有兩母女雙飛玩啦⋯⋯ ...
咪係囉!不過姣婆守唔到寡, 無耐養母被街市入面個豬肉佬溝左, 成日夜晚吼亞嫂唔返屋企食飯時帶豬肉佬上嚟卜野.

前往最後回覆