[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
33  77.9k

引用:
原帖由 m2y 於 2023-7-4 14:14 發表 查看引用來源
寫得好過癮,其待新一輪更新
(倆母女改穿性感睡衣)
自從亞嫂與養母無時無刻都光脱脱係屋內活動後,  門口真係多咗好多人行來行去裝入屋, 有啲更停下腳步係門口昅, 亞嫂畢竟都只係一個18歲少女係怕醜啲, 所以亞嫂一見到有人停係度望就會好似樹熊咁攬住個養父話比人昅到好尷尬呀!叫養父用手遮住佢個羅友唔好比人睇到. 養母就會出聲鬧個街坊話昅下就算啦!仲企定定唔郁係度睇, 想嚇親佢個女呀!跟住個街坊即刻耍哂冧就走.

雖然多咗人係門口成日裝入屋, 滿足到養母及亞嫂比人視姦嘅快感, 但另一方面亦聽到好多街坊話亞嫂同養母係屋內養父面前成日唔著衫四圍行, 是一對不知羞恥嘅放蕩淫母女等等说話. 養母覺得全裸通屋走又好似唔係唔好, 啲人又企係門口度裝嚇親個女.

故此養母就買咗好多套唔同款式,顏色吊帶蕾絲性感透薄睡裙返嚟著, 上面真空, 入面就一條性感 蕾絲底褲. 養父話佢哋咁樣著好誘惑, 身材若隱若現正到爆.

而亞嫂及養母都話咁樣著性感得黎又唔會覺得尷尬, 同樣又有果種比人視姦快感, 而且仲可引死D男人之餘又可以塞住果啲師奶八婆把口唔好話佢哋係唔著衫打開門通屋走嘅說話.

自從著咗呢類型睡裙後, 亞嫂亦唔會再覺得尷尬比街坊昅, 因始終有塊薄布遮住身體嘛!唔怕比人睇仲會主動同啲街坊打招呼添.

後來果啲師奶仲問番養母轉頭, 問啲睡裙係边度買話架, 想買番幾條嚟著. 自始再無聽到任何閒言閒話了.

題外話以前我自己仲係10歲左右細路仔時, 當時大家街坊衣著都係抄來抄去, 例如你買咗件衫, 褲, 睡衣衫裙, 若果著得好睇就會照抄買回來著, 我记得當年興著透明碎花睡衣裙或短袖衫三角骨透明睡衣. 家家户户嘅師奶仔或大姐姐都會著, 好多時見到佢哋著住透薄睡衣(有時更無帶bra) , 係背光情況下在走廊晾衫, 真係現哂成對奶連lin頭都睇到, 真係引死我呢啲細路仔架. 何況果啲成年男人, 當年成日聽到師奶話掛係走廊D胸圍底褲成日比人偷架.

不知各位師兄師姐有冇同感呢?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 14:28 發表 查看引用來源
其實,7,80年代的人窮,無咁多錢買冷氣,都係用呢招,不過係單女(放學後,放工後,亞媽買餸未番之類,女唔會向亞媽全祼,一定鬧),夫婦就唔洗講, ...
多謝師兄代我講出當年實況.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 16:19 發表 查看引用來源
其實以前的家庭尺度好鬆,無咁多顧忌,例如無間房的公屋,個個仔女瞓地,父母等仔女瞓左先開工,如果早熟的,半夜聽到雜聲都會好難頂,老豆著孖煙通當面褲,上下格碌架床,如此類推的走光情節經常見怪不怪。 ...
當時男人剩著孖煙面當面褲, 及女人著透視睡衣, 全部都平常離開單位, 行經走廊通道去出面公共廁所辦大事或沖涼架.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-6 16:55 發表 查看引用來源

七層大廈公廁公共浴室會多嘢睇啲, 相信了解嘅師兄唔多, 老鍊咁耐年前, 老嘢先知道.
我住公屋係兩户人家共用設係走廊的廁所, 要抽水去廁所沖涼比較麻煩, 所以有部份家庭會係屋企沖涼, 自然就會春光咋洩啦!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 20:53 發表 查看引用來源
益自家人定益走廊人?
我屋企係抽桶水去廁所沖涼的, 益唔到自家人.
但有D年輕夫婦或子女仲係BB時, 就會係屋企沖涼, 正如師兄所講露台細, 廚房又係度,  好多時都會沖涼後行出來換衫, 你又見到好多好野.

引用:
原帖由 petersun 於 2023-7-13 08:33 發表 查看引用來源
加油繼續寫下加油加油
Delete..….……

引用:
原帖由 petersun 於 2023-7-13 08:33 發表 查看引用來源
加油繼續寫下加油加油
某日下午實在太熱,養父話要沖涼降下溫,亞嫂亦熱到成身汗, 所以帶同養父一起去廁所沖涼, 沖涼期間,養父話亞嫂身材咁好, 有波有羅, 皮膚又白又滑, 對波又弹手又挺, 後生女真係唔同啲, 亞嫂話唔係同條仔散咗都唔會益你啦!養父話自己執到, 估唔到坐完二十幾年監出番嚟有兩條女比佢玩.

沖完涼後, 兩個都話攰, 故衫都無著真接上床, 亞嫂攬住養父條話自屋企多左個男人後就無咁靜焗, 尤其是養母都開心咗.

養父話你亞媽緊係開心啦!晚晚要佢幫佢奶閪毒龍加指插先肯瞓呀!並話亞嫂應該好撚淫, 對住呢個名義上係養父只有兩個月時間就已經光脱脱同佢上床仲要比佢摸勻全身.亞嫂話佢係幾淫架,唔係都唔會第一次同佢沖涼就幫佢洗賓州啦!跟住一路摸住養父條撚話最衰養父條撚唔識硬啦...等等說話就瞓着咗.

直至養母收工回來見到到亞嫂同養父光脱脱瞓着, 而且亞嫂仲係揸住養父條撚, 要養母拍醒先識醒, 亞嫂呆一呆都未諗到點講, 養母話亞女你都咁大個係有呢方面需要, 仲有晚晚都比你聽到佢同養父係度happy ,自己又無份, 晚晚係度自摸又係好難忍嘅, 今晚有需要就自己過嚟啦!

養母仲話亞嫂下次同養父一齊瞓時記得拉番埋房門塊布廉, 唔係D街坊係門口見到又多說話講架啦!亞嫂話養父母夜晚搞野都係拉開塊布, 佢都係有樣學樣, 咁樣通風啲無咁熱, 同埋好似刺激啲, 養母話之前夜晚隔離屋果個陳生係門口偷裝又係幾刺激興奮嘅, 你唔怕比人睇到就無問題啦!

引用:
原帖由 china2008 於 2023-7-16 08:36 發表 查看引用來源
有亞嫂這样的淫母女龄居真好!
當年係公屋走廊真係半夜聽到啲呻吟聲此起彼落㗎.
男街坊剩係著條孖煙而女街坊則著薄如嬋翼睡衣係走廊四圍行或晾衫, 此情況係當時相當普遍, 仲有經過他人單位望入屋內真係春光無限.

引用:
原帖由 小福星 於 2023-7-16 09:24 發表 查看引用來源
樓主 繼續寫 好好睇
多謝欣賞.......

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-17 11:46 發表 查看引用來源
故事夠貼地就係👍🏻正👏🏻👏🏻
當晚半夜時份, 亞嫂聽到呻吟聲由隔離房傳出知道佢哋搞緊野,自己起身並自行脱光衣服行入養父母房,見佢哋玩緊六九, 一個含撚一個奶閪, 自己行去床頭比養父揸波及摸蜆, 一時間屋內傳出兩把女人呻吟聲, 噢!噢!......好舒服呀!

養母話亞嫂唔好叫得咁大聲啦!房又無門得塊布又比你拉開左, 房又係大門旁邊又打開左木門, 間房又貼住牆上面有氣窗, 係條走廊道好應聲架, 亞嫂話以前佢細個果陣啲師奶咪又係叫到咁大聲, 边有理我地感受呀!叫大聲啲添, 是夜亞嫂同養母大家經常換位大玩3P.

前往最後回覆