[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
33  77.9k

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-21 13:53 發表 查看引用來源
👏🏻👏🏻👏🏻☕有新野👍🏻支持!
不過有D誇喎🤭🤭🤭🤣
好過乜都唔寫, 係咁洗板.

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-21 14:47 發表 查看引用來源
又係!😁🤭謝師兄,貼題偶作🤣🤣
自從玩過3P後, 亞嫂同養父無時無刻無論在廳或房內都會攬埋一舊, 某日下午亞嫂幫養父沖涼, 沖涼後養父為免比街坊見到佢扯唔起, 所以就著返條孖煙通遮下醜, 亞嫂就乜都無著, 養父坐係梳下上,亞嫂就背向大門企係養父前面, 比養父一口啜一边lin頭,一隻手揸亞嫂個波, 另一隻手就掃亞嫂背脊及羅友, 間中撩下閪胆或大脾隙, 爽到亞嫂成個人軟哂, 但又唔咁大聲呻吟, 因為當時正值下午時份, 而亞嫂當時只得18歲都怕醜架嘛!只能咬住口唇忍住唔叫, 趴係養父身上細細聲呻吟及話好舒服, 並話養父手勢爽過比條仔屌.

由於正是下午三四點放學時間, 聽到隔離屋街坊亞媽帶住個幼稚園男學生經過門口, 然後個學生同佢呀媽講話姐姐唔知醜無著衫同叔叔玩呀! 個亞媽袛係話叔叔幫姐姐抹身遮, 唔好多事啦就走! 亞嫂話當時聽到呢啲對話更加興奮叫養父唔好停. 就算有人睇到都係咁話.

養父話依家真係有個中學生企係門口睇, 亞嫂回頭望見到果個男中學生係住係隔離幾個單位的, 以前細過都有一齊玩, 細佢兩年左右, 大家仲有眼神對望, 之後亞嫂就覺得好醜怪無地自容比人見到哂, 但興奮刺激感比前強烈, 都唔理咁多, 回返頭享受養父手勢所帶來的快感.

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-21 17:22 發表 查看引用來源
正👍🏻夠吸引🤤🤤露出+偷窺👍🏻
由於養父體弱所以亞嫂都會陪養父到醫院覆診, 有次養父係醫院內見番係監房所認識同倉獄友輝哥(40歲)左右, 並介紹亞嫂比輝哥識話呢個係佢個女, 輝哥話好靚女喎! 養父話普通啦見得下人, 亞女好孝順㗎成日陪佢跟出跟入, 仲有你知啦佢行動唔方便, 所以日常起居飲食都要人照顧, 就算沖涼都要人幫手, 不過亞女都算唔話得.雖然唔係佢親生但都好孝順會幫佢沖涼.

你知啦屋企個廁所又唔係大, 成日都會整濕埋亞女D衫, 所以亞女都會除埋衫褲同佢一齊沖涼, 輝哥即時話亞女唔係你親生都咁抵得諗幫你沖涼, 老李(養父花名) 你執到啦!
亞嫂話當正養父係佢親生老豆 大家一家人, 所以一齊沖涼唔會有尷尬架, 反而係沖涼期間 互相幫對方搽梘液仲增進父女情添. 此時輝哥望下亞嫂對奶又望下養父後, 咀角有啲淫笑並話亞嫂咁細個已經咁孝順真係難得.

養父話輝哥係監房時幫佢唔小架, 情同兄弟, 所以亞女你要當輝哥都係你屋企人呀, 亞嫂話知道, 養父仲約輝哥過幾日上嚟食飯聚下舊.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-24 15:47 發表 查看引用來源
一時又話不舉,一時又話69,邊句真?
係軟鞭都照吮,好過無咁解.

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-7-24 22:06 發表 查看引用來源
過嚟頂一頂post以示支持
夜晚食飯時養父同養母講話係醫院撞到個同倉朋友輝哥, 仲約左過兩日星期六上黎食飯, 養母即時同我講話有人上黎食飯著返好啲呀!唔好依家咁著條睡裙上面真空下面一條底底呀!要帶返個bra 呀!亞嫂話大熱天時仲要帶埋個bra箍住哂好辛苦㗎, 養母話係呀!費事失禮人呀!亞嫂話星期六佢都唔得閒要去做兼職售貨員, 要夜晚先返, 叫養父母食得開心啲啦!

當晚亞嫂睡覺時聽到養父同養母講話多得輝哥係監房照住, 唔係隨時無命出返嚟, 並話輝哥出返嚟後老婆走埋佬, 生活苦悶又唔敢叫雞, 問養母可否幫輝哥出下火當係報答佢囉!

養母即時鬧鬼養父叫個老婆比人屌咁都得, 養父話自己又唔得無理由要佢守生寡架, 養母都有需要架, 而且輝哥40歲左右企企理理架, 老老實實, 唔會週圍唱嘅。

養父話若果輝哥上黎食飯果日, 養母睇啱就叫佢自己出聲留人係度食飯, 同時輝哥又睇啱你嘅佢會留係度食飯, 大家都啱到時好易行埋架遮, 養母話養父正一变態佬揾人屌自己老婆仲要睇住, 養母話講明呀, 若果睇唔啱輝哥就叫佢走無得留低. 養父話ok, 咁佢叫輝哥果日執正D上黎食飯. 得啦!得啦!細聲啲唔好比亞女聽到, 記住呀衰佬記得去7仔買返兩盒套套返嚟, 唔係比你個 fd 中出咗唔關佢事架.

亞嫂係隔離房聽到哂一切, 心諗養母先係最变態果個, 第一日先見到果個輝哥就即時係老公面前同人做愛, 養母自己閪痕就真, 扮哂嘢.

引用:
原帖由 petersun 於 2023-7-27 19:11 發表 查看引用來源
加油c兄文章精彩動人有畫面
星期六晚亞嫂收工回家見到輝哥及養父坐係梳化度淫淫笑吹緊水, 同輝哥打完招呼後, 養父話亞女你無口福啦!今日輝哥買左好多海鮮上黎, 輝哥以前係做廚房架, 所以頭先都係佢煮, 你媽咪都唔得食得幾滋味, 亞嫂即刻咋嬌話輝哥偏心,下次要煮比佢食, 輝哥話okok無問題, 養父話媽咪係廚房切緊生果, 你入去幫手.

亞嫂一入廚房就見到養母身穿一件薄如蝉翼睡裙, 上下真空, 成對34D波波, 大羅友及黑森林現哂出嚟, 亞嫂話養母曳曳呀!早幾日叫佢著返好啲, 自己就上下真空咁都得, 養母話天氣熱呀嘛!亞嫂同養母講唔好解釋, 早兩晚聽到佢同養父傾偈知道哂, 並同養母講頭先果餐好味嗎?飽唔飽呀?養母咀角含春一路點頭一路話飽, 話好滿足, 亞嫂同養母講下次要預埋佢, 養母話你自己問下養父肯唔肯先啦!

生果切好後, 亞嫂同養母攞生果出嚟, 養父話頭先同養母係廚房傾乜嘢呀?亞嫂咋嬌話養母有好野食都唔留返啲比佢食,輝哥話下次等埋亞嫂返嚟先煮, 亞嫂話多謝輝哥並.亞嫂 跟住同輝哥講養母著條睡裙新買返黎靚唔靚呀?著得性唔性感呀?輝哥點頭話好性感, 亞嫂話早兩日養母同佢講話有人上嚟食飯叫佢著返好啲,唔好失禮人,點知佢自己又貪靚著到咁.

養父話輝哥係自己人點同呢!而且天氣又咁熱, 咁樣著舒服輕鬆啲呀嘛!跟住仲拉養母埋佢同輝哥身邊, 及話你媽咪身材又唔係唔見得人,有波有羅點會失禮人呀? 係咪呀輝哥?輝哥正在扮打量一下養母身材時(今日佢下畫都食咗媽咪啦扮哂野), 養母就話亞女係度架正經啲啦你哋.

亞嫂話佢都大個女啦唔怕啦!唔怕話埋輝哥你知媽咪後生果陣都唔正經得去边. 成日玩露出架. 以前佢細個果陣媽咪帶佢去泳池遊水都一定係著比堅尼, 都唔知幾多男人昅佢, 係沙灘就更加多人昅,尤其是沖身果陣時成日拉到件泳衣開一開驚死附近D麻甩佬睇唔到咁, 仲有呀.........

養母截停亞嫂講野話亞嫂唔熱架咩, 成身汗去沖個涼先啦!亞嫂感覺到養母嬲嬲地,所以話知道依家去沖涼先, 叫輝哥慢慢坐.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-31 08:55 發表 查看引用來源

星期六晚亞嫂收工回家見到輝哥及養父坐係梳化度淫淫笑吹緊水, 同輝哥打完招呼後, 養父話亞女你無口福啦!今日輝哥買左好多海鮮上黎, 輝哥以前係做廚房架, 所以頭先都係佢煮, 你媽咪都唔得食得幾滋味, 亞嫂即刻咋嬌話 ...
由於亞嫂在當年已經習慣咗全裸比門口D咸濕街坊偷睇, 所以佢明知輝哥係屋內都係沖涼後, 就好似以往咁全裸行出廁所, 順便引下輝哥, 亞嫂此等行為, 令到輝哥當堂呆一呆,養母就話亞嫂左乜唔養番件衫先呀!

亞嫂都未出聲, 養父就話唔緊要啦!輝哥又係自己人唔怕啦! 仲有亞女咁好身材比輝哥睇下有乜所謂呀!亞嫂話咪就係自己人怕乜嘢尷尬呀!都係老豆明事理多啲. 亞嫂即同輝哥講佢身材如何呀?輝哥話細姪女皮膚雪白, 有波有羅又靚女出面一定收埋有唔少仔啦!依家出面一條仔都無呀, 散左幾個月啦!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-8-12 17:37 發表 查看引用來源
👏🏻👏🏻新一段…👍🏻越來越有味
不過唔緊要呀依家有個老豆仲好, 亞嫂一路講一路好似隻樹熊咁打開對腳騎係養父腰間攬住養父,一對32B波波壓向養父, 而養父亦順勢雙手揽住亞嫂由上而下不斷來回掃亞婦背脊及羅友, 輝哥看在眼裏話老李(養父)你 有個咁黐你乖女及有一個咁賢淑大方嘅老婆, 真係令人羨慕.

亞嫂話輝哥你係老豆嘅兄弟即係一家人啦!多啲上嚟咪一樣, 輝哥話邊有你老豆咁幸褔呀!亞嫂話緊係有啦!之後亞嫂企起身照辦煮碗騎係輝哥腰間及攬實輝哥並問輝哥舒服嗎?一對32B奶奶磨輝哥心口問有冇家庭溫暖呀?

輝哥話緊係舒服及温暖, 亞嫂話佢自己未感受到溫暖喎, 叫輝哥掃下佢背部, 輝哥即時雙手不停掃亞嫂背部, 仲有背部開始掃至羅友及大脾, 掃到亞嫂不知幾舒服, 間中仲借意掃下對波, 來回掃左幾次後, 養母才出聲叫亞嫂唔好再搞住輝哥啦!依家都11點幾, 佢今日都好攰架, 過兩日輝哥上嚟先再嗲下輝哥啦!亞嫂坐返起身用對奶對住輝哥叫佢下次早啲上黎坐.

輝哥望住對亞嫂對32B奶奶及接近全裸養母,心諗老李(養父)真係無講錯, 兩母女都係淫閪隨時食得, 不過頭先比個老母扯乾左, 下次上黎前食定偉哥到時一次過食哂兩母女, 所以話下次一定早啲上黎, 煮啲好野比世姪女食.

引用:
原帖由 m2y 於 2023-8-17 15:56 發表 查看引用來源
會吾會好快有淫亂四P情節上演呢?!!!!!
正當輝哥從後摸住亞嫂羅友行出門口之際, 養父出聲叫輝哥今晚留係度瞓喇, 橫掂依家又咁夜,輝哥又住係劏房地方細及污糟, 不如係度瞓, 此時亞嫂即刻成隻奶挨住輝哥手臂話今晚係度瞓啦!橫掂佢張床都可以瞓到兩個人, 正在猶豫之際, 亞嫂已拉回輝哥入屋, 及話唔緊要大家一家人嘛!輝哥話佢無帶衫係度, 唔怕啦!沖完涼不用著衫直接上床瞓囉!

正當輝哥從後摸住亞嫂羅友行出門口之際, 養父出聲話橫掂依家又咁夜,輝哥又住係劏房地方細及污糟, 不如係度瞓, 此時亞嫂即刻成隻奶挨住輝哥手臂話今晚係度瞓啦!橫掂佢張床都可以瞓到兩個人, 正在猶豫之際, 亞嫂已拉回輝哥入屋, 及話唔緊要大家一家人嘛!輝哥話佢D衫污糟又無帶衫係度, 亞嫂話唔怕啦!沖完涼唔使著衫直接上床瞓囉!橫掂佢自己都習慣裸睡嘅, 大家都無著衫咪唔怕尴尬囉!

亞嫂話輝哥你成身汗不如由佢幫輝哥沖過涼先,並話輝哥辛苦咗成日, 煮飯比養父母食又以往咁照顧養父, 依家由佢照顧番輝哥啦!講完都未等輝哥回覆就幫輝哥脱過清光, 當除咗條底褲時彈出一條6吋多長巨鵰. 睇到亞嫂呆一呆, 因佢過往食過果啲腸仔都係係得4吋左右, 依家有條6吋幾7吋司华力腸係前面, 真係又驚又喜.

亞嫂望住條巨鵰停咗幾秒後, 就帶輝哥入廁所沖涼, 此時輝哥亦不客氣攬住亞嫂互打茄輪, 撫摸亞嫂對奶, 羅友及海胆, 並話後世女對波真係唔同, 又白又弹手. 而亞嫂亦揸住輝哥條撚係咁上下咁chok, 並話好大條又好硬, 之後更踎低幫輝哥含撚, 輝哥合埋雙眼及按下亞嫂頭部享受口交服務之際, 廁所門打開.

引用:
原帖由 m2y 於 2023-8-21 18:38 發表 查看引用來源
加油,等睇好戲!!!!!!!!!!!!!
當廁所門突然被打開後, 嚇到亞嫂將口中含住輝哥條巨鵰吐出, 望向廁所門, 見到已經全裸的養母企係廁所門外, 養母淫淫笑話唔使驚繼續啦!養母話係養父叫佢一埋廁所服服待輝哥嘅, 跟住就入廁所與輝哥打茄輪, 亞嫂继續含撚, 養父就坐係廁所門口睇到津津有味, 並話好刺激好撚淫.

輝哥自己就諗都諗唔到放出監無耐, 可以比兩母女服待, 兩個女人輪流幫佢含撚, 打茄輪, 又有四條堅挺奶奶比佢玩及啜, 更刺激係可以係佢地老公老豆面前玩佢哋呀!爽到爆.
輝哥為免走火無得玩亞嫂呢個世姪女, 所以玩左無耐就帶亞嫂入左房,

將亞嫂放落床後大家互打茄輪及撫摸對方身體, 輝哥用條撚不斷係亞嫂閪邊滑下滑下但又無插入, 最後要亞嫂要主動出聲叫輝哥插佢, 輝哥話無套喎, 亞嫂下面滴哂水叫輝哥打真軍直接屌佢, 不過話佢未試過比咁大條撚屌過, 叫輝哥慢慢入.

輝哥先將龟頭攝入小小個閪度, 然後整過龟頭慢慢插入, 期間亞嫂話痛呀叫慢慢入, 如是者慢慢就整條巨龍完全入哂, 然後慢慢抽插, 亞嫂除初初果兩三下有小小痛外, 跟住D快感及淫水就湧出來, 亞嫂就不理房外有養父母睇住, 係房入大聲呻吟話, 噢.....噢.....好舒服呀!......好舒服呀!可以大力啲屌佢呀!好鍾意呀!輝..哥..好愛你呀......
基本上果晚祗啲隣居有打開木門就聽到亞嫂嘅呻吟聲及輝哥屌亞嫂時所發出嘅啪啪聲...

前往最後回覆