[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
6  77.9k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 16:19 發表 查看引用來源
其實以前的家庭尺度好鬆,無咁多顧忌,例如無間房的公屋,個個仔女瞓地,父母等仔女瞓左先開工,如果早熟的,半夜聽到雜聲都會好難頂,老豆著孖煙通當面褲,上下格碌架床,如此類推的走光情節經常見怪不怪。 ...
家父以前會俾錢阿哥帶我哋啲細嘅落街買嘢食同玩一陣, 佢就把握呢個時段做佢想做嘅事.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 16:43 發表 查看引用來源
當時男人剩著孖煙面當面褲, 及女人著透視睡衣, 全部都平常離開單位, 行經走廊通道去出面公共廁所辦大事或沖涼架.
七層大廈公廁公共浴室會多嘢睇啲, 相信了解嘅師兄唔多, 老鍊咁耐年前, 老嘢先知道.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 20:38 發表 查看引用來源
我住公屋係兩户人家共用設係走廊的廁所, 要抽水去廁所沖涼比較麻煩, 所以有部份家庭會係屋企沖涼, 自然就會春光咋洩啦!
小弟以前住過嘅葵涌新區正是呢款, 唔少住戶會喺廚房用埋嚟沖涼, 唔可以整濕爐灶要踎低沖, 細路哥時經常過隔離玩, 就有次唔小心睇到師奶沖涼, 亦係人生第一次見到女性裸體, 當然大個啲先知係乜嘢事, 個師奶又冇認真咁鬧我, 細路仔唔識嘢.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 17:18 發表 查看引用來源
我唔係呢隻,我係獨立廁所,不過家家無冷氣,夏天,老的中的嫩的都好鬆懈。
師兄際遇幾好, 咁鬆懈𥄫唔少嘢, 以前聽同學講多, 自己冇乜機會𥄫到.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-7 13:36 發表 查看引用來源
係人地屋企窗口望人地屋企(2座大廈L型),或同學屋企的細妹午睡(有同學睇到一邊全個,但我好乖仔無望入人地間房),我自己全男班,邊有一家親。 ...
L型好近距離,以前見低層啲嘅大叔冇著褲喺屋四圍行, 屋企冇女人.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-7 13:32 發表 查看引用來源
街坊,小弟有同學住舊式葵涌村,果次仲係2條友跑去對面山裝同學個妹沖涼,不過就係頭先咁講,沖好,著好衫先起身,車。。。
對面山係咪伍少梅下面, 對正42座, 小弟讀嘅小學正是對面仁立.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-7 07:00 發表 查看引用來源
我屋企係抽桶水去廁所沖涼的, 益唔到自家人.
. ...
以前見有𡃁仔喺隔離格擒高裝人沖涼(頂位係鐡絲網).

前往最後回覆