[原創作品] 咸濕養父俏養女

收藏  |  訂閱
16  78.0k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-7 10:00 發表 查看引用來源

師兄際遇幾好, 咁鬆懈𥄫唔少嘢, 以前聽同學講多, 自己冇乜機會𥄫到.
係人地屋企窗口望人地屋企(2座大廈L型),或同學屋企的細妹午睡(有同學睇到一邊全個,但我好乖仔無望入人地間房),我自己全男班,邊有一家親。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 10:47 發表 查看引用來源

L型好近距離,以前見低層啲嘅大叔冇著褲喺屋四圍行, 屋企冇女人.
邊個男人唔鍾意任劍揮?1家3代我都睇過。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 10:49 發表 查看引用來源

對面山係咪伍少梅下面, 對正42座, 小弟讀嘅小學正是對面仁立.
唔係,應該只是走上對面座樓(唔會係山頭,怕有蚊),好似平層或高1層,果陣7幾年尾8幾年頭,治安好,無人逗,伍少梅及足蕭明幾十年,仲要係簫明妹自己行埋黎牙開比你睇,果個年代,唔係而家,而家加左走光板好多十年。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 10:52 發表 查看引用來源

以前見有𡃁仔喺隔離格擒高裝人沖涼(頂位係鐡絲網).
半推半就啦,乜你咁衰架,鬧完就算,唔會上門投訴,可能以前豆丁無殺傷力。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-16 08:47 發表 查看引用來源

當年係公屋走廊真係半夜聽到啲呻吟聲此起彼落㗎.
男街坊剩係著條孖煙而女街坊則著薄如嬋翼睡衣係走廊四圍行或晾衫, 此情況係當時相當普遍, 仲有經過他人單位望入屋內真係春光無限. ...
鐵皮屋安置區都係咁,女高音仲勁,不過我無住過,只有行過。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-21 13:45 發表 查看引用來源

當晚半夜時份, 亞嫂聽到呻吟聲由隔離房傳出知道佢哋搞緊野,自己起身並自行脱光衣服行入養父母房,見佢哋玩緊六九, 一個含撚一個奶閪, 自己行去床頭比養父揸波及摸蜆, 一時間屋內傳出兩把女人呻吟聲, 噢!噢!......好舒 ...
一時又話不舉,一時又話69,邊句真?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-7-24 18:08 發表 查看引用來源

ching 咁認真呀
比佢講到我清醒左呀…

前往最後回覆