43 12345
上一頁下一頁
發新話題

3p經驗

收藏  |  訂閱
42  21.7k

3p經驗

唔知大家有冇或者多唔多3p經驗呢?
我就有幾次3p,FFM嘅經驗,好Q正! 對住兩條靚妹,玩完就好似乜子彈都比晒佢地,有時比佢地輪流含J都正到忍唔住射咗。

之前一直都冇MMF經驗,直到最近,有條友話同條女單對單冇乜新鮮感,問我要唔要一齊玩佢條女,睇AV就幾鍾意睇MMF,不過現實就好似有D 尷尬,但係諗番佢條女都幾正,19歲,外表幾純情下,所以就响酒店玩咗一晚。

開始冇夾過冇諗過點開始,條女沖完凉著住吊帶背心,下面只著底褲,呢個look已經好正。首先攪興條女先,我鍚頸條友就鍚嘴,我玩波,佢就玩西,又用玩具玩到條女出晒水高潮痙攣。跟住就好似AV入面咁玩好多招,對於我最難過得自己嘅係條女輪流含我地碌J,含完條友又含我,不過條女咁淫又睇到我好興奮,唔諗得咁多。最正係條友話可以唔戴套扑佢條女,我用狗仔式,由後面拉開佢條底褲邊就插入去,又捲起佢件背心渣波,條友就係前面塞住佢條女把口,然後又同條友對掉位置,之後又玩咗好幾個姿勢,最後就玩坐蓮,條女坐上黎自已郁,條友就比碌J佢含。條女騎功好店,比佢騎到出咗野,我話頂唔順要射啦,佢仲猛郁,D精比佢抽晒出黎! 好Q正!

之後以為自己冇晒力,點知條友叫佢條女繼續攪硬我,成晚就玩咗4次啦!

師兄你真識享受 仲有冇其它分享

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-6-30 17:15 發表 查看引用來源
我就有幾次3p,FFM嘅經驗,好Q正! 對住兩條靚妹,玩完就好似乜子彈都比晒佢地,有時比佢地輪流含J都正到忍唔住射咗。

之前一直都冇MMF經驗,直到最近,有條友話同條女單對單冇乜新鮮感,問我要唔 ...
Covid-19 之前玩過幾次 , 1 位人妻對1X 男人 , 我冇記錯有一次嚟咗17 定18 位男士 , 呢個人妻好玩得仲要佢老公都在場 , 完全係拍緊 Tokyo - Hot 嘅情節 , 咩口爆 , 前後 , DP 雙插 , 3 穴 , 最癲試過位人妻通宵冇停過輪流係咁畀人砌 , 天光嘅時候個人妻比人屌到虛脫攤咗喺張床度 , 個口 , 同下面 2 穴全部都係精 ,  唔好聽講句真係下面兩個窿都反曬 , 個人妻應該係好淫 , 但係老公又唔知點解肯同佢一齊嚟玩 , 仲要唔止一次喎 , 不過呢啲場面真係有今生冇來世 , Covid -19 之後搞手都散曬冇人再搞 , 而家諗起都覺得興奮

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-6-30 17:15 發表 查看引用來源

之前一直都冇MMF經驗,直到最近,有條友話同條女單對單冇乜新鮮感,問我要唔 ...
遲D講埋果晚D刺激嘢,同埋之前玩FFM。

引用:
原帖由 E-36 於 2023-6-30 17:51 發表 查看引用來源
Covid-19 之前玩過幾次 , 1 位人妻對1X 男人 , 我冇記錯有一次嚟咗17 定18 位男士 , 呢個人妻好玩得仲要佢老公都在場 , 完全係拍緊 Tokyo - Hot 嘅情節 , 咩口爆 , 前後 , DP 雙插 , 3 穴 , 最癲試過位人妻通宵冇停 ...
我冇玩過咁激,而且唔like玩了宂嘅。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-6-30 18:13 發表 查看引用來源

我冇玩過咁激,而且唔like玩了宂嘅。
我未見識過之前都唔信有人可以咁樣玩 , 見識過之後發覺原來香港都好多人有咁嘅傾向 , 只係遇唔遇到

多p應該好多人都想玩,問題係吾知點開始,亦擔心私隱同安全問題,不過如果試過一定返唔到轉頭

我都玩過幾次MMF, 第一次玩真係有D監介,又要扮振定,第二次開始就冇乜野,最刺激係兩個一齊搞條女,刺激感單對單真係冇得比

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2023-7-1 02:05 發表 查看引用來源
我都玩過幾次MMF, 第一次玩真係有D監介,又要扮振定,第二次開始就冇乜野,最刺激係兩個一齊搞條女,刺激感單對單真係冇得比
系呀! 佢條女系第一次玩3p,有D半推半就嘅feel,更加正! 我至鍾意前後夾攻條女,上下兩個口比我地塞入晒好 過癮!玩前戲既時候佢對波同個西比我地一齊玩,睇到條女都頂唔順,乳頭好快就凸起晒,下面又好快濕Q晒,好正!

回覆 8# manhattan2046 的帖子

同意 玩過一次
條仔似綠奴唔主動就唔好玩

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆