上一頁下一頁
發新話題

3p經驗

收藏  |  訂閱
42  21.7k

我同老婆之前都試過好多次多p,其實睇住佢比人輪係刺激過自己搞好多,不過一射完就即刻變聖人,唔想再留喺現場

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-7-1 09:57 發表 查看引用來源

系呀! 佢條女系第一次玩3p,有D半推半就嘅feel,更加正! 我至鍾意前後夾攻條女,上下兩個口比我地塞入晒好 過癮!玩前戲既時候佢對波同個西比我地一齊玩,睇到條女都頂唔順,乳頭好快就凸起晒,下面又好快濕Q晒,好正! ...
可能加多一個仲正

引用:
原帖由 infantry 於 2023-7-1 14:20 發表 查看引用來源
我同老婆之前都試過好多次多p,其實睇住佢比人輪係刺激過自己搞好多,不過一射完就即刻變聖人,唔想再留喺現場
唔只 3 P 喎 , 玩輪姦?

回覆 11# infantry 的帖子

可以有個群p既老婆真係正 e+仲有冇玩?

我老婆自己都同意就唔算輪姦啦,係多p啫,不過而家冇玩啦,之前岀過事,爭啲離婚,而家我地已經冇嘢講,冇溝通

引用:
原帖由 infantry 於 2023-7-2 01:22 發表 查看引用來源
我老婆自己都同意就唔算輪姦啦,係多p啫,不過而家冇玩啦,之前岀過事,爭啲離婚,而家我地已經冇嘢講,冇溝通
是什麼事,不是3p問題?

引用:
原帖由 infantry 於 2023-7-2 01:22 發表 查看引用來源
出過事?俾人中出?

引用:
原帖由 E-36 於 2023-6-30 18:36 發表 查看引用來源
我未見識過之前都唔信有人可以咁樣玩 , 見識過之後發覺原來香港都好多人有咁嘅傾向 , 只係遇唔遇到
對手可遇不可求

回覆 17# agnes0725 的帖子

中岀就經常都有架啦,問題係佢自己沉船,又試過人哋沉船,想拆散我地,又試過比人要脅,總之岀事後佢就瀨晒係我比佢玩先搞到咁

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-2 06:21 發表 查看引用來源

對手可遇不可求
係㗎 , 如果遇到你呢啲咁高質嘅對手就更加可遇不可求啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆