上一頁下一頁
發新話題

3p經驗

收藏  |  訂閱
42  21.7k

引用:
原帖由 infantry 於 2023-7-2 08:16 發表 查看引用來源
中岀就經常都有架啦,問題係佢自己沉船,又試過人哋沉船,想拆散我地,又試過比人要脅,總之岀事後佢就瀨晒係我比佢玩先搞到咁
你都幾 open 可以比其他男人中出自己老波 , 不過香港咁玩亦大有人在

引用:
原帖由 infantry 於 2023-7-2 08:16 發表 查看引用來源
中岀就經常都有架啦,問題係佢自己沉船,又試過人哋沉船,想拆散我地,又試過比人要脅,總之岀事後佢就瀨晒係我比佢玩先搞到咁
可唔可以講多d ,分享下果過程,最後點解決?

引用:
原帖由 E-36 於 2023-6-30 17:51 發表 查看引用來源
Covid-19 之前玩過幾次 , 1 位人妻對1X 男人 , 我冇記錯有一次嚟咗17 定18 位男士 , 呢個人妻好玩得仲要佢老公都在場 , 完全係拍緊 Tokyo - Hot 嘅情節 , 咩口爆 , 前後 , DP 雙插 , 3 穴 , 最癲試過位人妻通宵冇停 ...
睇完,衛生...點接受到1x 個男人 同一時間唔用套對一個女人...

引用:
原帖由 cola929 於 2023-7-2 10:54 發表 查看引用來源
睇完,衛生...點接受到1x 個男人 同一時間唔用套對一個女人...
我都覺得係 , 我最唔理解嘅就係人哋老公可以接受到老婆畀人咁樣玩 , 應該講係比人輪

1X個
唔帶套中出.....
好難接受出去聯誼唔帶套
引用:
原帖由 cola929 於 2023-7-2 10:54 發表 查看引用來源

以前返大陸經常玩

引用:
老公,老婆,同十幾個麻甩佬,全部都無安全意識!完全無諗過如果中招,生性病會係咩後果⋯⋯

而且好多人係討論區,成日問人邊度啲指壓囡囡,一樓一肯唔帶袋做。 又有班人成日宣揚叫雞十幾年都無帶套……呢啲簡直係害人不淺!

真係玩還玩
安全玩好緊要
中左招無得玩仲要醫
真係ON X
引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-7-3 01:44 發表 查看引用來源

老公,老婆,同十幾個麻甩佬,全部都無安全意識!完全無諗過如果中招,生性病會係咩後果⋯⋯

而且好多人係討論區,成日問人邊度啲指壓囡囡,一樓一肯唔帶袋做。 又有班人成日宣揚叫雞十幾年都無帶套……呢啲簡直係害人不淺! ...

引用:
原帖由 E-36 於 2023-7-2 10:28 發表 查看引用來源
你都幾 open 可以比其他男人中出自己老波 , 不過香港咁玩亦大有人在
真係遇過先知,真係有人可以比自己女友比人地玩,佢條女仲係幾正下,可以唔用套,真係正! 但係我就唔會比自己條女人地玩啦。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-7-3 18:29 發表 查看引用來源

真係遇過先知,真係有人可以比自己女友比人地玩,佢條女仲係幾正下,可以唔用套,真係正! 但係我就唔會比自己條女人地玩啦。
咁香港地咩人都有 , 之前一齊玩嗰個人妻我哋成班都估唔到佢可以玩得咁癲 , 後來我哋問減手有人真係可以玩到咁癲嘅咩 , 個搞手話佢哋兩夫婦個老婆就好淫嘅 , 個老公有場睇住自己老婆俾人玩話好興奮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆