上一頁下一頁
發新話題

3p經驗

收藏  |  訂閱
42  21.7k

引用:
原帖由 E-36 於 2023-7-3 18:39 發表 查看引用來源
咁香港地咩人都有 , 之前一齊玩嗰個人妻我哋成班都估唔到佢可以玩得咁癲 , 後來我哋問減手有人真係可以玩到咁癲嘅咩 , 個搞手話佢哋兩夫婦個老婆就好淫嘅 , 個老公有場睇住自己老婆俾人玩話好興奮 ...
真係人生百態.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-3 20:29 發表 查看引用來源

真係人生百態.
我諗係因為香港地呢個社會畸型現象,加上生活壓力 , 到時好多人都係靠性活動去釋放壓力 , 我相信呢度好多人都會係咁

好多都係收埋一班fd 咁玩
冇咩出奇

引用:
原帖由 E-36 於 2023-7-3 21:13 發表 查看引用來源
我諗係因為香港地呢個社會畸型現象,加上生活壓力 , 到時好多人都係靠性活動去釋放壓力 , 我相信呢度好多人都會係咁
唔一定淨係本地先有人係咁, 去過啲光豬村見過有啲志同道合嘅約埋四五 pair 喺房玩亂交玩通頂, 純粹大家開心喜愛多元化關係, 又睇過哂「辦」試吓唔同款有幾勁呢.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-4 11:33 發表 查看引用來源

唔一定淨係本地先有人係咁, 去過啲光豬村見過有啲志同道合嘅約埋四五 pair 喺房玩亂交玩通頂, 純粹大家開心喜愛多元化關係, 又睇過哂「辦」試吓唔同款有幾勁呢. ...
ching 有參與其中 ?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2023-7-4 11:47 發表 查看引用來源

ching 有參與其中 ?
梗係.........冇份啦, 睇辦就唔入選.
不過有試過俾你做觀眾睇一陣, 不過睇一陣好走, 會周圍射, 射親打中可能中毒.

我老婆玩多p或者單獨約炮一向都打真軍,從來都唔用套,到而家都冇事,當然我地都知有風險,所以盡量都揾返同一班人,或者揾熟人玩,少揾新對手。

引用:
原帖由 ncp81 於 2023-6-30 17:27 發表 查看引用來源
師兄你真識享受 仲有冇其它分享
果晚最後果一次係同佢條女單對單,條友太攰瞓咗覺, 佢條女入去沖涼,條女沖緊涼我入去特襲,入去狂搓佢對波又玩佢個西,跟著比碌硬J佢含,含到最硬既時候,企响度由後面入,最後企响洗手盆前,由後面入,要佢半隻燒鵝髀放上洗手盆台面,最後半中半外射,部分射上佢padpad度,好正! 終於知道玩人地條女既感覺系咁爽!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-7-7 16:26 發表 查看引用來源

果晚最後果一次係同佢條女單對單,條友太攰瞓咗覺, 佢條女入去沖涼,條女沖緊涼我入去特襲,入去狂搓佢對波又玩佢個西,跟著比碌硬J佢含,含到最硬既時候,企响度由後面入,最後企响洗手盆前,由後面入,要佢半隻燒鵝髀放上洗手盆台面, ...
如果俾佢條仔睇住你搞,仲刺激,佢條女有冇幫你事後蕭,奶得乾乾淨淨先?

個人妻唔係淫咁簡單,直頭係淫賤性奴人肉便器,17,8個男人啲精同佢清洗三個窿。
引用:
原帖由 E-36 於 2023-6-30 17:51 發表 查看引用來源
Covid-19 之前玩過幾次 , 1 位人妻對1X 男人 , 我冇記錯有一次嚟咗17 定18 位男士 , 呢個人妻好玩得仲要佢老公都在場 , 完全係拍緊 Tokyo - Hot 嘅情節 , 咩口爆 , 前後 , DP 雙插 , 3 穴 , 最癲試過位人妻通宵冇停 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆