有無兄弟食過 印度西施 ??? ^.^

收藏  |  訂閱
10  6.1k

有無兄弟食過 印度西施 ??? ^.^

其實以前 , 我覺得機會真係唔大 , 不過 ...

近幾年 , 好似多左好多後生既 印度西施 , 出來做 M記  百佳之類既工作
之前係小弟印象中 , 佢地唔係係自己印度圈生活 ,
都係做 D唔係好見人既工 ... E+都做咁多同普通香港人一樣既工 ,
接溝得多 , 梗有 D比港男溝過既 !!! ^.^

本帖最近評分記錄

想開新主題 , 又費事開新 POST ... 就將呢個 POST環保重用一下拉 !!! ^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-7-7 13:31 發表 查看引用來源
想開新主題 , 又費事開新 POST ... 就將呢個 POST環保重用一下拉 !!! ^.^
開新 PO 多一分噃.

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-7-5 06:32 發表 查看引用來源

近幾年 , 好似多左好多後生既 印度西施 , 出來做 M記  百佳之類既工作
都係做 D唔係好見人既工 ... E+都做咁多同普通香 ...
印度西施 ? 有辣有唔辣喎, 食慣啲香草個身會多陣味, 頂得住冇 ? 印度西施好似外家會出埋錢嚟結婚, 有得諗.

我有同事係印度佬,有次帶我去佢朋友開咖喱店,食吓嘢吹吓水,佢個朋友當中有個印度妹,又身材又靓,倾咗一陣原來係本地出世,唔怪之得皮膚白白淨,搞到我囉囉攣😅😅😅😅😅

回覆 1# 代北集團 的帖子

我到而家都想溝個試吓😂😂😂

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-7-5 06:32 發表 查看引用來源

都係做 D唔係好見人既工 ... E+都做咁多同普通香 ...
疫情前食過一個mix印度西施,係酒吧認識,香港出生

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2023-7-7 15:21 發表 查看引用來源

疫情前食過一個mix印度西施,係酒吧認識,香港出生
正唔正?有冇味?

回覆 7# xo(wah)xo 的帖子

師兄⋯⋯最緊要有冇食到?😎

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-7 16:06 發表 查看引用來源
正唔正?有冇味?
皮膚黑但好滑好有彈性,可以後生啦,完全冇味

前往最後回覆