上一頁下一頁
發新話題

桑拿溝女。

收藏  |  訂閱
64  16.5k

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2023-7-5 20:25 發表 查看引用來源
以我自己來説,
溝的過程,比做爱重要,
你要溝到2人都好想去做愛的那感覺,
咁嗰種高潮,才真叫高潮,文笔有限我吾知點去形容。
我都同意!尤其是溝人妻!

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2023-7-5 19:39 發表 查看引用來源
主要聊下自己同女去。
講下第一次見女比仔推油,

年代是中國最色慾横流時期,
當時夜店之多,真係點都去吾晒,
大家有興趣聊夜店有機再説。

那年代除夜店多,另2奶3奶也極多,我識的也很多。

這個推油2奶不記得在那茶記識的,也不算熟,名都不記得了。

推油2奶,當時30到,様同身材都可以啦,方便说叫A小姐。

地點布吉,夏天的一下午在布吉開完會,去了布吉老街吃飯,吃飯時就撞到這A小姐,一路吃,一路聊,A小姐就話,吃完飯去按摩,我當然没意見,横掂都倦。
布吉桑拿吾熟,我去開羅湖福田的,
A小姐带路,去普通按摩店,同福田那些大場没得比的了,
去到洗完上房,我選了泰式,A小姐選了一個全套,
先來了個20幾的女同我做泰式,之後就來了個最多20出頭靓仔,
原來A小姐就是點了這靓仔做,
我泰式就不说了,没特別,
A小姐的全套,先洗脸,做面膜,之後是全身推油,按背,推波,推pat pat,全身上下全推,但反而没摔碟,
我當然看晒,但我反應也不算很大。

按完去吃牛雜火锅,
我就話A咁激丫,A就自豪说,就是一晚勾引你地2條佬,吹丫,你見到條靓仔硬晒,你硬吾硬先。

我是没同A攪的,這也是最後一次見到A。

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2023-7-5 21:23 發表 查看引用來源
講下第一次見女比仔推油,

年代是中國最色慾横流時期,
當時夜店之多,真係點都去吾晒,
大家有興趣聊夜店有機再説。

那年代除夜店多,另2奶3奶也極多,我識的也很多。

這個推油2奶不記得在那茶記識的,也不算熟,名都不記得了。
...
點解唔搞?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-5 21:32 發表 查看引用來源
點解唔搞?
你這問題,
我真没有没深究過,
現比你問一問,我想一想,
可以這様説吧,
好年青時,是有去嫖的,
也叫玩過幾年吧,
之後我對職業性的做愛,
是完全提不起勁的,
A小姐可能比我感覺是太職業了。

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2023-7-5 23:06 發表 查看引用來源
你這問題,
我真没有没深究過,
現比你問一問,我想一想,
可以這様説吧,
好年青時,是有去嫖的,
也叫玩過幾年吧,
之後我對職業性的做愛,
是完全提不起勁的,
A小姐可能比我感覺是太職業了。 ...
咁都明嘅!

最緊要是享受溝女過程

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2023-7-5 20:25 發表 查看引用來源
以我自己來説,
溝的過程,比做爱重要,
你要溝到2人都好想去做愛的那感覺,
咁嗰種高潮,才真叫高潮,文笔有限我吾知點去形容。
溝到人妻後,佢主動叫你搵佢做愛,呢啲先最正。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 08:43 發表 查看引用來源
溝到人妻後,佢主動叫你搵佢做愛,呢啲先最正。
好有征服感!😉

去得桑拿大家都冇衫著, 多少都有其他意圖.
香港啲冇去過, 係一次俾人呃咗入去啲基佬桑拿, 講番都有啲驚.
境外其他就有同老虎見識過, 最近一次仲孖埋朋友兩公婆四人去吓歐洲啲大型桑拿, 純一條龍過程洗身, 但全場人仕都係剝清光, 不過唔好有乜幻想, 因為而家呢啲公公婆婆多, 朋友開眼界有機會𥄫吓唔同種族嘅 body, 仲有幸見到黑妹全黑 body 同埋黑柴大枝嘢.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-6 09:40 發表 查看引用來源
去得桑拿大家都冇衫著, 多少都有其他意圖.
香港啲冇去過, 係一次俾人呃咗入去啲基佬桑拿, 講番都有啲驚.
境外其他就有同老虎見識過, 最近一次仲孖埋朋友兩公婆四人去吓歐洲啲大型桑拿, 純一條龍過程洗身 ...
未去過歐州的,
有去台灣的三温暖,日本澡堂,
都係大同小異啦。
現在又可開始凖備浸温泉了,
快些到冬季啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆