九龍灣

收藏  |  訂閱
32  8.6k

九龍灣

除咗時光之外,據聞九龍灣呢期都查得好密,喺其他群組有cHing報告,好人甚至放回馬鎗,主任叫客去後樓梯暫避,期間仲巧遇兩大紅牌,有人問嗰位cHing有冇把握機會同佢地打卡,好攪笑!🤣

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-6 09:04 發表 查看引用來源
除咗時光之外,據聞九龍灣呢期都查得好密,喺其他群組有cHing報告,好人甚至放回馬鎗,主任叫客去後樓梯暫避,期間仲巧遇兩大紅牌,有人問嗰位cHing有冇把握機會同佢地打卡,好攪笑!🤣 ...
要柄埋後樓梯,仲有心情打卡咩
福田40樓應該又再爆,主任轉去平安上班,有相熟已失聯廿個鐘,似被抓了,希望佢冇事啦🙏😓

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-7-6 15:59 發表 查看引用來源
福田40樓應該又再爆,主任轉去平安上班,有相熟已失聯廿個鐘,似被抓了,希望佢冇事啦🙏😓
深圳嚴打真係唔知幾時先打完.

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-7-6 15:59 發表 查看引用來源
柄到走得甩好過斷正,係就係驚嚇d,難得嗰位cHing查完第一次心情唔受影響再入房揼過.......

富臨系一向備受好人關照,收貴嗰幾十蚊同安全冇直接關係!😆

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-7 08:28 發表 查看引用來源

柄到走得甩好過斷正,係就係驚嚇d,難得嗰位cHing查完第一次心情唔受影響再入房揼過.......

富臨系一向備受好人關照,收貴嗰幾十蚊同安全冇直接關係!😆 ...
現時富臨水會已不是平安系了

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-7 10:27 發表 查看引用來源

現時富臨水會已不是平安系了
哦,咁而家富臨可能會安全過以前!😂

平安系4間都在福田區,平安,皇庭威,喜悅同冰河

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-7 13:53 發表 查看引用來源
平安系4間都在福田區,平安,皇庭威,喜悅同冰河
平安真係改錯名.....😆

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-7 08:28 發表 查看引用來源

富臨系一向備受好人關照,收貴嗰幾十蚊同安全冇直接關係!😆 ...
可能江西佬同南湖好熟,專門去招呼佢?

引用:

cHing個情商好高喎

當年平安系都好受關照,平安爆水管爆到出哂名

前往最後回覆