深圳的k歌沐足

收藏  |  訂閱
28  9.8k

深圳的k歌沐足

深圳的K歌沐足, 比起疫情前貴了很多, 一個鐘160元人民幣。硬件殘舊,技師大多是三十歲。性價比不高。
如果有時間,離開深圳, 去遠些, 玩ktv, 會更好玩

引用:
原帖由 andy_2008 於 2023-7-6 22:16 發表 查看引用來源
深圳的K歌沐足, 比起疫情前貴了很多, 一個鐘160元人民幣。硬件殘舊,技師大多是三十歲。性價比不高。
如果有時間,離開深圳, 去遠些, 玩ktv, 會更好玩 ...
有人喜歡飲煲老藕湯😹講下邊間?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2023-7-6 22:16 發表 查看引用來源
如果有時間,離開深圳, 去遠些, 玩ktv, 會更好玩 ...
K歌沐足好似寶安接近東莞比較多?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-7-7 01:23 發表 查看引用來源

K歌沐足好似寶安接近東莞比較多?
由横岗/龙岗,坪山,去到惠州,,都大把K足玩!

不過光明/沙井果边淫些!好玩些

三十就話大?! 唔大的了.
我反而覺得服務緊要D囉.

引用:
原帖由 earth008 於 2023-7-7 23:12 發表 查看引用來源

龍華區也很好玩

引用:
原帖由 earth008 於 2023-7-7 23:12 發表 查看引用來源

你講疫情前?

引用:

沙井 的k歌沐足, 再貴一些, 一般都要 RMB 169 或 179...

引用:

上星期淡水回來~~果邊爆水喉~~我最後去左新明珠正骨~~~

引用:
原帖由 馬尼拉 於 2023-7-15 22:05 發表 查看引用來源

上星期淡水回來~~果邊爆水喉~~我最後去左新明珠正骨~~~
Ching 請問而家淡水有咩野玩?
我疫情前都有去下,都係玩手作仔。

前往最後回覆