純粹呻下

收藏  |  訂閱
10  3.4k

純粹呻下

以前玩app遇到ex 我一邊飲酒一邊call佢 佢講嘢好好笑我就不停笑 佢話我把笑似淫叫 搞到佢硬曬 問我想唔想做交換咗聯絡傾咗陣計我就應承咗
於是就同佢做
做完佢問我要唔要一齊 跟住就變咗嗰時嘅男朋友了😂

我覺得想約人做嘅 唔好太猴冚 最緊要俾對方覺得同你相處舒服 先有後續
其實除咗初戀 其他同埋現任都係app識😂
至於有咩位會令我覺得對方好charm
人人唔同嘅老土一句 我自己就合眼緣就得 最重要feel
舉個例我返pt會見比較多人 有啲望上去真係唔錯 但開口講嘢我已經想佢快啲走 所以都係人夾人姐
無論對方想唔想約 好多都傾咗陣就無傾 反而有其他人impress到我lol
有個係宜家都好照顧 互相信任嘅朋友
有個係之前fwb 佢做地產經紀由基層做到而家有車有樓

我覺得最緊要唔好精蟲上腦 正正常常傾吓偈 啱feel 會理對方感受自然約到 同埋傾sex唔等於要俾對方覺得煩/好有企圖
都係啱先咁講唔好太急 可能會嚇親人
不過有啲人本身kam佢自己都唔知 就難啲

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-7 08:10 發表 查看引用來源
以前玩app遇到ex 我一邊飲酒一邊call佢 佢講嘢好好笑我就不停笑 佢話我把笑似淫叫 搞到佢硬曬 問我想唔想做交換咗聯絡傾咗陣計我就應承咗
於是就同佢做

我覺得想 ...
溝女都係要比啲時間嘅!😉

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-7 08:10 發表 查看引用來源
於是就同佢做

我覺得想 ...
師姊,好難的
差的,妳又看不上,
好的,基本上巳被mark,分身之術。
男找女難,其實女找男也絕不易,找到好對手,珍惜啦。

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2023-7-7 08:48 發表 查看引用來源
師姊,好難的
差的,妳又看不上,
好的,基本上巳被mark,分身之術。
男找女難,其實女找男也絕不易,找到好對手,珍惜啦。
唔係差睇唔上眼
以下有好多係明知自己差
都仲要做好多動作出嚟以為自己好L型
喺我眼中嗰啲先叫真正嘅差

回覆 4# 紫色心 的帖子

啱呀,搞嘢只係一個過程,最緊要大家相處得舒服,成件事先會完美

引用:
於是就同佢做

我覺得想 ...
大致上應該係有d 同感
你所講o既望落去唔錯但一開口就想掉頭走, 我理解係對方個人o既氣質囉
氣質o既o野同外表無必然關係, 唔一定要好靚仔好有型, 我老公都唔靚仔o架!
我自己睇法同經驗所得, 我o既對象一定要有學識, 搵錢多少另一回事, 我又唔係賣身又唔係急需要人養我,
佢搵幾多係佢o既事, 掉返轉頭o黎講如果呢個人係可以做人世o既話, 一齊生活果陣那怕要我幫補dd 我都冇所謂
但佢本人一定一定要有番咁上下內涵, 呢樣o野睇佢言行舉止可以睇得出
講玩o既我都中意玩, 粗言穢語屌人老母我都會 食煙飲酒唔駛謂亦有我份
但內涵修養o既o野, 我指o既係適當o既時候識得做適當o既事講適當o既說話囉
我無法接受果d 思想幼稚全天候都冇大冇細唔識尊重人o既男人, 即使佢只係個sp

我ex 至現任女友都係上網識~個人喜歡傾一段時間~了解大家性格, 底細! 覺得夾得來就見面食飯咁! 不論目的係搵拍拖, sp, sl & fwb! 唔好以為見到就食到~輕鬆食個飯~女仔感受都好d! 有無機會有下文或下次, 大家自然會feel到

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-7 08:51 發表 查看引用來源

唔係差睇唔上眼
以下有好多係明知自己差
都仲要做好多動作出嚟以為自己好L型
喺我眼中嗰啲先叫真正嘅差
我話差不純説樣貌,
説的是整體,
從SL,SP來説,
相處溶洽,互相吸引,互相勾引,至為重要,
反而一些長遠考慮,至死不渝……這是結婚才會諗的。

我是男丫,
但我都頂吾順好多現在的男人,
你形容得挺好貼切,
真係精蟲上腦咁,
他們對女人想法好簡單,
除衫,做,着衫,走得,
我同他們聊媾女,我都覺得自己傻,
不要説媾女丫,他們連對自己女友,老婆都大至是這樣,
同大部份男人,只可聊招妓。

引用:
於是就同佢做

我覺得想 ...
講真網上約都唔好咁大期望,様靚身材正固然好,但呢個世界冇咁完美,最重要大家啱feel,咁......梗係唔會太差先可以

引用:
於是就同佢做

我覺得想 ...
其實好多嘢都係隨緣啦冇得急嘅

前往最後回覆