有無兄弟食過 印度西施 ??? ^.^

收藏  |  訂閱
13  13.5k

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2023-8-5 17:12 發表 查看引用來源
即佢無固定房接客,佢衹間中(散)租某固定单位接客!!再去該单位,可能無人,她不在無開工,或其他女開工,揾过印度女几次,想番食,吾見喇,其实印度妹同巴基司坦同種,旺角,咸美敦街,我也食过一巴基女,同大6女差不多價,服務一般,中意,加喱妹,可 ...
未試過!要見識一下 !謝謝分享!👍👍👍🙏

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2023-8-5 17:12 發表 查看引用來源
即佢無固定房接客,佢衹間中(散)租某固定单位接客!!再去該单位,可能無人,她不在無開工,或其他女開工,揾过印度女几次,想番食,吾見喇,其实印度妹同巴基司坦同種,旺角,咸美敦街,我也食过一巴基女,同大6女差不多價,服務一般,中意,加喱妹,可 ...
好似好過癮咁

我有個舊同事佢老婆就係巴基人. 剩係覺得佢好滿意有個巴基籍老婆咋.
我估應該好過港女掛?! 無正式問佢.
當時, 我們都見過佢老婆, 真心覺得幾靚女架, 只係太瘦囉.
估唔到, 疫情前衝到佢兩公婆行街. 嚇死, 佢老婆已經變左個肥婆.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-28 23:30 發表 查看引用來源
老廟都有幾件,唔知印巴定尼泊爾果裡
在廟街近停車場牌坊,吊过一黑婆,非印度婆,几年前一百八拾,去对面賓館,我俾房租,二小時,伍拾元,西血紅,但隻西有吸盤鯉魚咀,好正,任吊,不限時,我不喜黑人,吊过一次,算!!

前往最後回覆