上一頁下一頁
發新話題

細個偷睇阿媽 part 5更新

收藏  |  訂閱
849  244.7k

細個偷睇阿媽 part 5更新

part 1
中一個暑假我去學游水,有時我阿媽會陪我入去泳池睇我游水,
我阿媽黎左睇幾堂同左個教練熟左,會見到佢地成日企係埋邊吹水,
通常我阿媽都係入面著一件頭泳衣,露下背個隻,出面加件tee,
有次因為好多人無黎,得幾個學生,教練就問我阿媽一唔一齊玩下水,
但個次我阿媽無帶泳衣,個女助教話佢有多套後備可以借,我阿媽就應承左當玩下,

等到我地熱身緊,先見到我媽出黎,記得個套雖然唔係三點式,都係連身泳衣,但係size明顯有D細,
露左1/3左右既胸,後面類似交叉露背設計,佢熱身個時彎腰見到有幾條閪毛走出黎,
我見到已經有反應,下面扯左,好彩我快快趣落水,
之後都係教練叫我地幾個靚仔練水,佢就教我媽咪,練水過程我都有望佢地做緊咩,
見到教練隻手托住我媽胸部對落少少教佢浮,另一隻手又托住近陰部既位置,
成堂我就處於長期扯旗狀態,返到屋企我拎左阿媽放係廁所著過既內衣打飛機

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-9 04:38 發表 查看引用來源
part 1
中一個暑假我去學游水,有時我阿媽會陪我入去泳池睇我游水,
我阿媽黎左睇幾堂同左個教練熟左,會見到佢地成日企係埋邊吹水,
通常我阿媽都係入面著一件頭泳衣,露下背個隻,出面加件tee,
有次因為好多人無黎,得幾 ...
當年 你孖子幾多歲?

泳池露毛...

引用:
原帖由 小福星 於 2023-7-9 08:31 發表 查看引用來源
當年 你孖子幾多歲?
計返當年佢35歲

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-9 04:38 發表 查看引用來源
part 1
中一長期扯旗狀態,返到屋企我拎左阿媽放係廁所著過既內衣打飛機 ...
師兄中一就咁強悍. 堅!!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 10:44 發表 查看引用來源
泳池露毛...
毛多...小學讀書仲係阿媽帶我去女更衣室,以前覺得無野,
大個左諗返畫面都幾刺激

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 10:54 發表 查看引用來源

師兄中一就咁強悍. 堅!!
個陣以為自己唔正常架

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-9 10:57 發表 查看引用來源

個陣以為自己唔正常架
小弟入學年齡較細, 中一時未識變身毛都未有細路仔模樣, 見過同學點解會咁大咁多毛(一般大我一兩年).

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-9 10:57 發表 查看引用來源

個陣以為自己唔正常架
有同學割包皮要請一星期假, 幾大陣仗.

引用:
原帖由 tw00147854 於 2023-7-9 10:55 發表 查看引用來源

毛多...小學讀書仲係阿媽帶我去女更衣室,以前覺得無野,
大個左諗返畫面都幾刺激
小弟就冇呢啲遭遇, 老母唔游水, 係老豆帶多, 見到都係佢同其他男人啲大小棍棍.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆